Фреди Бобич преподписа с Щутгарт

16:16
Фреди Бобич преподписа с Щутгарт
Бившият шеф на Черноморец Фреди Бобич ще продължи да изпълнява функциите на генерален мениджър на немския Щутгарт, след като днес "швабите" удължиха неговия контракт до 2017 година. Заедно с Бобич, нов договор с клуба подписа и директорът Йохен Шнайдер.

Щутгарт е спечелил само един от последните си десет мача в Първа Бундеслига, но бившият клуб на Красимир Балъков се гордее силно със своята стабилност, което и доведе до дадения вот на доверие към Бобич и Шнайдер.

"Нашият клуб е пример за стабилност през последните няколко години, трябва да признаем това", заяви президентът на "швабите" Герд Маузер. "Това е и причината, поради която искахме да запазим всички добри неща, които бяха свършени в последните няколко месеца. Вече сме способни да го направим. Фреди Бобич отлично знае какво се случва зад сцената, като работи чудесно за Щутгарт", добави той.

Фреди Бобич изпълняваше функциите на спортен директор в българския Черноморец, но напусна "Лазур" през лятото на 2010 година, за да се завърне в Германия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация