Божинов: В Лече съм заради любовта към града, отбора и хората

09:55
Божинов: В Лече съм заради любовта към града, отбора и хората
"Не съм дошъл в Лече, за да създавам проблеми", обеща завърналият се в тима на "джалоросите" Валери Божинов.

Той бе официално представен като играч на "жълто-червените", преотстъпен до края на сезона от Спортинг Лисабон след скандала му с ръководството на португалския клуб. Българинът получи фланелката с номер 10. 

"Тук съм, защото наистина исках да се завърна в Лече – тимът, от който тръгнах в големия футбол и продължих да следя дори, след като го напуснах", сподели Божинов.

"Знам, че и други европейски отбори мe искаха, но аз пожелах да дойда единствено тук. Изборът ми не е заради пари, а заради любовта към Лече, града, хората. Не дойдох тук, за да създавам проблеми. Ще дам всичко от себе си, но само като колектив ще можем да постигнем важна цел като оцеляването в Серия А. Наясно съм, че няма да е лесно, но трябва да се борим с увереност, която треньорът може да ни предаде и да печелим точки", каза още българският национал.

Божинов игра за Лече в периода 2002-2005 година и там стана най-младият чужденец ритал в Серия А.
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

FaNaTiKa
04.02.2012 11:01

вчера гледах един клип как бие фаул в Ювентус от доста голямо разстояние и вкара хубав гол безспорно, но се израдва много и голът беше точно срещу Лече, това е супер глупав човек, той наистина беше уникален талант и със сигурност е останало все още нещо футболно в него, но .. е най-глупавия футболист, колкото и конкуренция да има да носи тази титла, той е, той е ! *lol*

Twixy
04.02.2012 10:51

там си щото те изгониха от спортинг *lol*