Пеп: Не знам какво ни липсва

08:43
Пеп: Не знам какво ни липсва
Треньорът на Барселона Хосеп Гуардиола не може да намери причината за моментните спадове в играта и резултатите на "каталунците".

Въпреки че превърна вечния враг Реал Мадрид в абонат, тимът от "Камп Ноу" е на път да изпусне титлата в Примера през настоящия сезон. 

"Много е трудно да се разбере какво му липсва на отбора. Преди два дни се справихме добре срещу Валенсия въпреки кадровите проблеми и силните страни на съперника. В Лигата сме малко назад, но е нормално по време на годината да има спадове", каза Гуардиола.
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

breiknz
04.02.2012 11:47

Давид Вия липсва *wink*

breiknz
04.02.2012 12:40

мани че Санчез има още да се учи и да играе докато стане на нивото на Вия ,съгласен съм че в защита е слаба работата, но Пеп решава това..

barcaa
04.02.2012 12:16

хаха ти сериозно ли ? давид вия е последния, който ни липсва в момента...санчез е много по добър от него, спореед мен...та проблемите не са в атака, барса изпитва сериозни проблеми в защита...тиаго и куенка ми направиха много добро впечатление в мача с валенсия и продължават да се развиват...и лично мнение е, че вбъдеще тиаго ще стане по добър от шави...