Съдът привиква Рабех в петък

08:37
Съдът привиква Рабех в петък
Делото срещу защитника на Левски Юсеф Рабех за шофиране в нетрезво състояние е насрочено за 20 март (петък), съобщава "Меридиан Мач".

Футболистът бе заловен в Студентски град, където на 25 февруари катастрофира с 1,8 промила в кръвта. Солидното количество алкохол, което показа кръвната проба на Рабех, може да вкара мароканеца зад решетките за 3 години.

Бранителят е в доста деликатна ситуация, тъй като в края на миналата година заедно със сънародника си Рашид Тиберканин се сби с таксиметров шофьор в центъра на София.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Docker
17.03.2009 12:14

А бе,леке,ти още ли си жив бе,боклук?

Futbulfen
17.03.2009 11:55

Рабех ще докаже ,че най-добрия чужденец в България..игра си идеално срещу БоТИев , а и леке да ти кажа боклуче не ме интересува дали пие,пуши,дали се е*е с някоя някъде и по кое време точно става тва .. не е ли по-важно като застане до тоя паляк Сайдходжа на момченцето да му омекнат краката а ?! Или на онзи техничар *joking* Мигел (тия войни неповторими Манчев и оня Здравчо изобщо я не ги броим *wink* ) Рабех е класа , трябва и дисциплина,но той е тук защото е добър ,а не защото не пие или не се блуска в мантинелите.Айде много ти отделих мацка,бегай да търсиш още някоя новина за Левски *smile*

leketoo
17.03.2009 11:06

Отново нашия любимец е на видно място!! Пиянка и наркоман основни играчи в състава на WC-то и Борат им иска милиони??? *sick* Тежка реалност! Очаквам със затоплянето да му се препие повечко на РЪБЪХ и пак да удари ламарините. Да е жив и здрав иначе *joking*