УЕФА обмисля молбата на Ливърпул

20:45
УЕФА обмисля молбата на Ливърпул
Европейската футболна централа УЕФА отрече медийните спекулации, че няма да удовлетвори молбата на Ливърпул да не играе 1/4-финалният мач от Шампионската лига на 15 април, когато се навършват 20 години от трагедията на стадион "Хилсбъро".

"Прекрасно осъзнавам какво означава датата 15 април за Ливърпул и феновете на отбора. Затова ще направим всичко възможно четвъртфиналът-реванш, който трябва да се играе тогава да бъде преместен за друг ден", заяви президентът на УЕФА Мишел Платини.

"Напоследък съм в постоянна кореспонденция с хора от Ливърпул и разбирам чувствата на клуба, разбирам колко е важно да се помни тази трагедия на 15-и април и жертвите на "Хилсбъро". Навършват се 20 години от трагичните събития през 1989-а година, което прави отбелязването още по-важно", добави Платини.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

krasenco
18.03.2009 15:26

Това не е трагедия само за Ливърпул,а за цял футболен свят!Тази дата трябва да се почите и да не се играят никакви мачове.А ако се играе съм сигурен,че това няма да попречи на футболистите на Ливърпул.Точно обратното,ще ги мотивира допълнително!

SG_favorit_
17.03.2009 20:32

Добре де, ама ти нали преди всичко си човек или..., защо го гледаш от футболна гледна точка... Според мен трябва да уважат паметта на загиналите фенове, иначе говори много лошо от човешка гледна точка *stop*

michael_forever
17.03.2009 19:56

Погледнете го от чисто футболна гледна точка. Ако им удовлетворят молбата ще гледаме 3 мача от този кръг *joking*

Gardjone
17.03.2009 17:09

Вярно в такъф момент е много трудно да се исправи на крака целият отбор и да играе и то на 4върт финал,не ще да им е лесно но вкая на краищата те са отбор от класа и дори да не им разрешят да прескочат датата те трябва с високо вдигната глава да посрешнат проблема и да изиграят един невероятен сблъсък с отбора паднал им се на този 4върт финал.Така че ЛИВЪРПУЛ съм сигорен че дори и така да си останат нещата те ще вземат този мач които и да им се падне като протвник,те са силен тим и не вярвам нещо да ги помрачи и да изгубят мача в този така мрачен ден в който им е мача за 4върт финала.

lurd2
16.03.2009 22:14

ами дано уефа да се съгласи сас молбата на Ливърпул защото и според мен ще им е доста трудно да играят и то точно този важен мач а и наистина това е един от най-траурните моменти за Ливърпулци *sad*

SG_favorit_
16.03.2009 19:04

Аз искрено се надявам, че молбата на Ливърпулци ще бъде удовлетворена!