"Мълниите" взеха двама бивши национали, представят новия треньор днес

13:10
"Мълниите" взеха двама бивши национали, представят новия треньор днес
Намиращият се на последното място в А"" група отбор на Светкавица Търговище ще привлече двама защитници от школите на Литекс и Левски, които са бивши юношески национали. Това са Антон Недялков и Христо Стамболийски, като Недялков е собственост на "оранжевите", а Стамболийски игра за последно в разпадащия се отбор на Чавдар Бяла Слатина от Западната "Б" група.

Към тях трябва да прибавим и Божидар Васев от Славия, който играе еднакво добре и на левия фланг, и като офанзивен централен полузащитник. Васев и Недялков започнаха като титуляри в контролата с Черноморец Бургас и оставиха отлични впечатления. Мачът завърши 4:0 за бургазлии, но до почивката, когато младоците бяха на терена, нямаше голове
.
В същото време бившият треньор на Бдин Видин и Славия Альоша Андонов пристигна тази сутрин в Търговище за последни разговори с президента на Светкавица Петко Матеев. Очаква се днес на втората тренировка Андонов, който е бивш нападател, да бъде представен като човека, който ще замени освободения по здравословни причини Никола Спасов.

Той ще поеме веднага работата при мълниите и първите му мачове ще бъдат на турнира Албена къп, който стартира другата седмица.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация