Колекция от бельо на Бекъм предизвика фурор в Лондон

18:35

Колекция от бельо на Бекъм предизвика фурор в Лондон
Представянето на собствената колекция от долно бельо на знаменития английски футболист Дейвид Бекъм предизвика истинско стълпотворение пред универмага на шведската компания "Хенес и Мауриц" в центъра на Лондон.

Дейвид Бекъм, който пусна в продажба дълго и късо плътно прилепнало мъжко бельо, буквално си пробиваше път през хилядната тълпа от негови почитатели, както във футбола, така и в модата, както и просто любопитни на знаменитата улица Риджънт стрийт.

Появилият се в бадемов пуловер и сини джинси Дейвид Бекъм, който в съблазнителни пози се появи в няколко рекламни кампании на огромни билбордове, побърза да заяви за своите големи амбиции в модния бизнес.

"Отдавна съм запознат със света на модата, каза пред журналисти Дейвид Бекъм. Винаги съм се стремял към нещо ново, необикновено и сегашният опит истински ме вдъхновява. На мен много ми хареса това, което измислихме и създадохме с моя екип. Надявам се, че мъжете-купувачи в Хенес и Мауриц също ще проявят такъв интерес."

Стойността на чифт бельо от Бекъм е 9,9 лири /15,6 щатски долара/. 23-годишната служителка в пи ар компания Лия Хамерстън купи мъжко долно бельо за баща си.

"Бекъм е легенда на нашето време, както и друг изключителен футболист - Джордж Бест", каза Хамерстън.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация