Светкавица подписва с аржентинец и французин, освободи петима

14:21
Светкавица подписва с аржентинец и французин, освободи петима
Светкавица Търговище ще подпише до дни договори с двама нови чуждестранни футболисти,с които се надява да вдигне нивото за пролетния дял на първенството. Това са аржентинският полузащитник Росарио, както и френският нападател Томас Шарл Менди, обяви за БТА изпълнителният директор на новаците от Търговище Пламен Донев.

Росарио ще се обвърже с договор за две години и половина, докато Менди е собственост на Локомотив (Пловдив) и ще играе под наем. Менди беше на проби и в Локомотив (Пловдив), но не се хареса на треньора Емил Велев. Тогава пред него имаше два варианта- Светкавица и Етър 1924, като в Търговище беше одобрен след пет дни проби. Заплатата му ще се плаща от "черно-белите", докато премиите за мачовете до края на първенството са ангажимент на Светкавица.

Освен тях, вчера в контролата с Черноморец (Бургас) бяха тествани още играчи от Египет и Сенегал, които обаче няма да останат.

"Росарио и Менди направиха добро впечатление и ще останат. Също така сме доволни и от младия Божидар Васев, който дойде при нас под наем от Славия, обясни още Донев. От българските играчи, които изкараха проби в Търговище, си тръгват Радослав Бачев, Виктор Митев, Димитър Коемджиев, Даниел Беконо и Георги Иванов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация