Сколари моли ЦСКА да освободи Диого, "червените" чакат нова оферта

09:50
Сколари моли ЦСКА да освободи Диого, "червените" чакат нова оферта
Бразилският колос Палмейрас се примоли на ЦСКА да освободи уругваеца Карлос Диого от договор. Преди почти 2 седмици бившият защитник на Реал Мадрид подписа с "червените" за 6 месеца, като само от клуба зависи дали контрактът ще се продължи с 2 години.

След като научили новината, разпространена от всички световни агенции, шефовете на Палмейрас се присетили за Диого. Мениджъри се свързали с футболиста, който беше пуснат за седмица при бременната си съпруга в Мадрид. Треньорът на Палмейрас - великият Луиш Фелипе Сколари, лично е говорил с Диого. И съответно уругваецът вече гледа към Сао Пауло, пише вестник "Труд".

Но козовете са в ЦСКА. "Червените" шефове обсъждат дали и на каква цена да се разделят с най-гръмкото си попълнение, преди да е тренирал и веднъж с отбора. Диого се разписа под 6 различни екземпляра - по 2 на български, английски и испански. Ако реши, ЦСКА може да спре правата му за 2 години и половина. И да го глоби, ако продължи да не се присъединява към отбора.

Най-вероятно до подобен ход няма да се стигне, но фактът е, че Диого е ново попълнение на тима на теория, но не и на практика. Най-много до края на седмицата Палмейрас трябва да излезе с последна оферта към ЦСКА, който да скъса договора на уругваеца. Но в такъв случай ще трябва и да търси ново попълнение в отбраната, след като на Диого се залагаха огромни очаквания. Възможно е Палмейрас, който завърши 11-и в Бразилия, да опита да разреши проблема, като изпрати в България свой играч вместо уругваеца.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ReLaXbg
31.01.2012 14:02

Цска-то не са дали пари за него ... той идва като свободен агент ... и има някаква сума единствено преведена като комисионна на агента му и на самия играч ... най вероятно не е много голяма, но незнам може и да е ...

strong4chelsea
31.01.2012 12:35

Еми сега ЦСКА-то да ги обрулят с двойна-тройна цена, която са дали за него..

Manower
31.01.2012 10:42

Сигурен съм, че има нещо гнило в този трансфер! Като онзи с Зезиньо.....Футболисти от класа, какво ще правят в България?! Ще видим накрая като се разплете цялата работа.

Notlike
31.01.2012 10:33

Циганска работа. Притрябвал им. Като толкова им трябва, да си го търсят навреме - нещата се правят, когато трябва, а не когато искаш!