Конте: Ибра е като Гъливер за Милан

17:22
Конте: Ибра е като Гъливер за Милан
" Милан е суперфаворит за Скудетото, а Златан Ибрахимович е техният Гъливер - гигант", заяви наставникът на Ювентус Антонио Конте преди утрешното гостуване на Парма.

Торинци са лидери в Серия А, но страши-треньорът на Юве смята, че вторият във временното класиране има повече шансове за Скудетото.

"Те имат толкова контузени, но въпреки това вчера биха лесно. Засега ние успяваме да задържим тяхното темпо, но до края има много време. Има още цели 54 точки за печелене", добави Конте.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

plamen_milan
31.01.2012 00:08

Лично аз се чувствам щастлив от настоящата битка.Само като си спомня колко ни беше трудно срещу Юве,как да не ги уважаваш.
Е явно тези моменти се връщат.А за следващия мач на Ювентус с Парма,мога да кажа че е много важен.Лично мнение най-големия Липи казва"Бием ли Парма,значи сме шампиони".Стискам палци на Парма *smile*

dict8or
30.01.2012 17:30

Надценява ни, Пато до края на сезона има да се контузва минимум два пъти още. Като добавим и по една контузия на новите попълниения за по месец и полвина - два и ще има пак като миналата година - Тотнъм да ни са правят на интересни и да ни елиминират на осминафинал още. Също така нашата програма е доста по-натоварена от на бианконерите и ще е истинско геройство да спечелим Скудетото.

bacardy_breezer
30.01.2012 17:47

То, защото нашите играчи за застраховани от контузии, нали... Дано и двата отбора да са в пълен състав и да се борят до края за Скудетото в пълния си блясък *beer*