Треньорът на Спортинг: Проблемът с Божинов не е важен за мен

14:55
Треньорът на Спортинг: Проблемът с Божинов не е важен за мен
Ръководството на Лече ще избира между Валери Божинов и Емилиано Бонацоли като трансферна опция за засилването на атаката си през януари, съобщават италианските медии.

Българският национал направи име в Италия именно с Лече, след като стана най-младият чужденец играл в Серия "А" на едва 15 години и 11 месеца. Той изкара в тима на "жълто-червените" три години, преди през 2005 да отиде във Фиорентина.

В момента Лече преговарят с Реджина за наем на Бонацоли с опция за закупуване, а подобна сделка може да се направи и със Спортинг Лисабон за Божинов. Българинът е изваден от тренировките на тима, след като не се подчини на указанията на треньора си и на своя глава би дузпа, която изпусна. Португалците са готови да преотстъпят Божинов до края на сезона, но интерес към него проявява също и от Динамо Киев, които са готови да плащат цялата заплата на футболиста по време на наема му.

За да стане трансферът в Лече, Спортинг ще трябва да поеме някаква част от възнаграждението. Дали ще се осъществи трансферът ще стане ясно до утре, в противен случай Лече ще се насочи единствено към Бонацоли.

"Проблемът с Божинов не е важен, важен е мачът с Бейра Мар", сподели пък на последната си пресконференция треньорът на Спортинг Домингош Пасиенсия.

"Това не е важен проблем и няма да давам мнението си публично. По-важен е мачът с Бейра Мар. Треньорът е назначен да тренира тези, които искат да работят. Има си ръководство и въпросът с Божинов е негова работа", добави спецът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kokane
30.01.2012 18:07

Лече тъкмо тръгна нагоре и сега с Божинов ще се върне в дъното!

termil
29.01.2012 16:58

ами то за това ДЪРВО никои не му се дават пари