ЦСКА грабна "Купата на Димитър Пенев"

14:37
ЦСКА грабна "Купата на Димитър Пенев"
Родените 1997 година юноши на ЦСКА зарадваха легендата на клуба Димитър Пенев и спечелиха турнира на неговото име, който се проведе през този уикенд в зала "Христо Ботев".

"Армейците" надиграха с класическото 3:0 Миньор Перник във финала, за да триумфират в надпреварата, в която участваха общо шест тима. Самият Пенев не успя да присъства на финалите, защото тази сутрин той замина с ЦСКА за лагера им в Турция.

В петото издание на надпреварата участваха ПФК ЦСКА, ПФК Локомотив София, ПФК Миньор 1919 Пк, ФК Интер Сф, ПФК Академик Сф и ФК Септември Сф. Непосредствено след триумфа на ЦСКА на финал, започна и демонстративна футболна среща на малки врати между отбора на ветераните на ЦСКА и медийния шампион на София - отборът на БНТ. В отбора на "червените" личат имена като Адалберт Зафиров, Методи Деянов и Ради Здравков. След края на срещата ще бъде и официалното награждаване на малките "армейци".

Първите три отбора в турнира ще получат купи и предметни награди. Наградният фонд пък е 3000 лева. Призовете ще бъдат връчвани от заместник-министъра на МФВС Иван Ценов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация