Матеус с нова приумица, ще прави риалити за живота си

18:22
Матеус с нова приумица, ще прави риалити за живота си
Лотар Матеус продължава да се чуди какво да прави със себе си. Бившият селекционер на България е подписал договор и ще прави риалити шоу за личния си живот.

Световният шампион с Германия, който е на 50 години, така и не успя да запише някакви значими успехи като треньор, след като сложи край на футболната си кариера през 2000 година. Матеус, който бе уволнен като треньор на България през месец септември миналата година, води в своята кариера и националния тим на Унгария. Той, освен това, работи като треньор в клубове от Австрия, Бразилия, Сърбия и Израел, но и там не успя да направи нещо значимо. Новата му идея пък е да участва в риалити шоу по телевизионния канал "Vox", което ще се състои от шест или осем серии.

"Искам да покажа на хората какъв човек съм", каза за "Билд" Матеус, който има четири брака на своя сметка, а в момента има връзка с полския модел на бельо Йоана Тучинска. "Повечето хора ме познават само от заглавията на вестниците. Мисля, че ще има много положителни изненади за тях. Душът и спалнята ми обаче ще са табу за тях и искам да кажа, че няма да има секс сцени. Камерите обаче ще бъдат с мен на много места от моя живот – докато съм с приятелката си Йоана, около децата ми, по време на пътуванията и свободното ми време", завърши Матеус.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари