Уейн Рууни: Не, че съм алчен, но искам пет купи този сезон

18:06
Уейн Рууни: Не, че съм алчен, но искам пет купи този сезон
Уейн Рууни смята, че ако Манчестър Юнайтед не спечели 5 купи този сезон, той и неговите съотборници ще бъдат много разочаровани. Нападателят, който може би се опитва да вдигне духа в съблекалнята след тежката загуба от Ливърпул сподели, че целта пред отбора остава победа във всички възможни турнир.

"Задачата ни е да спечелим всеки един турнир, в който участваме. Ако не постигнем целта си и не вземем 5 купи след края на сезона, то тогава всички в отбора ще бъдат разочаровани. Не искам да изглеждам алчен, но ние искаме всички титли", коментира Рууни.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

krasenco
17.03.2009 15:09

Ще бъде трудно,но не и невъжможно.С тази резервна скамейка има някакав шанс.Премиършип за мен е ясна.За фа има голям шанс,впредвид,че ще играят с Евертън.Само за шампионската малко,ще е трудно.Там вече освен игра ти трябва и доста шанс.

PRI_A_TEL
15.03.2009 22:49

Аз много обичам игричките и мога да ви кажа, че като нищо тази загуба на Ман.Юн. ще тежи повече на Ливърпул защото те са най-голямата сила която могат да срещнат в Шампионската лига, а може и да е на финал. Не смятам че Барселона,Челси, Байерн или Арсенал ще могат да се опрат на Манчестър, но Ливърпул може, поради победата си обаче може да им се наложи да се напъват на два сериозни фронта, а които иска да седне на два стола най-накрая пада, затова мисля че Сър Алекс е спокоен засега, тъй като очаква че дори и да срещне Ливърпул, ще срещне един изморен състав, които няма достатъчно дълга скамейка и все една пролука ще може да се изплзва за победа.

levski_krismata
15.03.2009 21:31

Това момче трябва да започне да мисли реално на нещата.Аз съм голям привърженик на манчестър,но просто много трудно биха постигнали тези купи...искренно се надявам това все пак да стане!!! *joking* *wink*

emo_peleto
15.03.2009 20:46

Силно се надявам това да стане. Също бих искал Юнайтед и Ливърпул да се срещнат в ШЛ и тогава да видим кой ще си отиде с пълна кошница от Олд Трафорд. *joking*

gerrardka
15.03.2009 20:36

...Искай ,искай, това на никого не е забранено, но... въпроса е не ,какво искаш ,а какво даваш от себе си за да получиш това, което искаш!
Аз пък искам Стивън Джерард да държи Купата *wink*

el_cid
15.03.2009 19:56

алчен, не алчен петте купи ще си ги вземат, това е моето мнение. и при някои от турнирите прогнозирам, че ще се срещнат пак с Ливърпул, и тогава не очаквайте Ман Юнайтед да отидат в съблекалните с наведени глави.

bacardy_breezer
15.03.2009 19:21

Хахаха може и 10 купи да искаш .. ама НЯМААА ! За ШЛ - ЗАБРАВЕТЕ.ФА къп - има шанс.Първенството не се знае нищо особено след като Ливърпул ги унижиха насред "Олд Трафорд " . *sick*

Lazialcho
15.03.2009 19:10

Не че си алчен, ама това няма да се случи месар тъп Много е просто това човече !

empty_head92
15.03.2009 18:26

знаех си още от началото че тея двамата са родени един за друг.не е ли красиво