Кушев: Чакаме французин, днес ще реша за момчетата на проби

14:42
Кушев: Чакаме французин, днес ще реша за момчетата на проби
"За момчетата, които са на проби, ще взема решение днес или утре, а на лагера в Анталия чакаме французин на проби", разкри наставникът на Славия Мартин Кушев след победата на Сливнишки герой в контрола.

"Белите" записаха успех с 3:1 на помощното игрище на стадион "Славия", като Кушев изпробва трима нови играчи за лявата зона на тима. "Условията не бяха много добри, но все пак е радостно, че победихме. Имаше някои неприятни моменти, но мисля, че всичко е наред с футболистите. Надявам се да няма сериозен проблем с Попара, сега ще говоря с доктора. Доволни сме, завършихме първия етап от подготовката, сега предстои два дни почивка, след което започваме втория етап. Имаше объркване на лагера в Сандански, но това е природа, не можем да я контролираме", сподели наставникът след мача.

"Николай Божов, Златинов и Данчо Юруков получиха почивка и затова ги нямаше днес. Рано е да говорим за тактически постройки и игра. Желанието и старанието на всички, това е най-важното на този етап. За момчетата, които са на проби, ще взема решение днес или утре. Очакваме един французин да дойде на проби, но това не е 100 процента сигурно. Ако решим проблема с лявата зона, ще сме добре. Ако излезе някой много добър, ще го вземем, но това е основната група. Ако има добра оферта за наш играч, аз лично няма да спирам никой. Аз обаче се надявам да останат всички", допълни Кушев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация