Контрола с Поморие за Ботев, вместо турнир в Димитровград

16:55
Контрола с Поморие за Ботев, вместо турнир в Димитровград
Програмата на Ботев Пловдив в седмицата между лагерите в Сандански и Анталия претърпя промяна. Плануваното участие в тристранния мини-турнир в Димитровград на 1 февруари пропадна, като вместо това на същата дата възпитаниците на Милен Радуканов ще играят с Черноморец Поморие.

Два дни по-късно е контролата с бургаския Черноморец.

Покрай двете приятелски срещи отборът ще прекара няколко дни покрай морето. Футболистите и спортно-техническия щаб ще тръгнат за Поморие след сутрешната тренировка във вторник, която е предвидено да се проведе във Войводиново. В 18:00 часа "канарите" ще имат още едно занимание, но вече под прожекторите на изкуствения терен в курорта.

На същия стадион в сряда следобед е двубоят с втородивизионния тим, който ще започне в 14:00 или в 14:30 часа. За четвъртък е запланувана една тренировка, а в петък на стадион "Лазур" в Бургас е мачът срещу елитния Черноморец. Същата вечер отборът се прибира в Пловдив.

Рано сутринта в неделя Ботев заминава за Истанбул, откъдето хваща самолета за Анталия, където от 5-ти до 19 февруари ще се проведе вторият зимен лагер. В Турция "жълто-черните" ще изиграят пет контроли, в които срещат последователно казахстанския Кайрат, молдовския Академиа, унгарския Дьордьош, румънския Делта Тулчеа и чешкия Бохемианс.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация