Умората провали Юнайтед срещу Ливърпул, смята Арсен Венгер

12:59
Умората провали Юнайтед срещу Ливърпул, смята Арсен Венгер
Според мениджъра на Арсенал Арсен Венгер Манчестър Юнайтед вече са изморени от многото мачове и турнири, в които участват. Треньорът на "артилеристите" смята, че загуби като тази от Ливърпул с 1:4 в решителния стадий на сезона нормални.

"Те играха много мачове от началото на годината и бе логично в даден момент да загубят. Ливърпул не участва в ФА Къп, а само в Шампионската лига и първенството. Личеше си, че е по-свеж. Играчите на Манчестър Юнайтед бъркаха в елементарни ситуации. Това е нормално и се дължи единствено на насъбралата се умора", коментира Венгер.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

tamplier
15.03.2009 19:23

Защо всички търсят начин да припишат на тази загуба някакви смешни причини.Ман.Юн.вчера играха ужасно слабо и без никаква идея как да преодолеят аристократизма в играта си.Паднаха от високо,но имаха късмета това да се случи във Висшата лига.С тази игра не ги очаква нищо хубаво.

Katula
15.03.2009 17:04

глупости ... сякаш Поол не бяха изморени и то без това играха срещу по силен съперник и пак го разбиха просто Юнайте след като вкараха гол прекалено много си повярваха ... че това ще е поредният двубой който свършва с 1:0 в тяхна полза леко се отпуснаха и тежко го отнесоха

Futbulfen
15.03.2009 15:20

Според мен въпреки,че изглежда доста глупаво имаше нотки на подценяване на дадени ситуации..Видич толкова грешки колкото направи в този мач не е правил никога през кариерата си .. Роналдо бе пазен идеално и отделно прословутия дух на Ливърпул сломиха червените дяволи.

AviMC
15.03.2009 14:39

Аз също очаквах Юнайтед все някъде да се препънат,но не и във Висшата лига.Дано това не им е последната загуба за сезона *joking* в който и да от турнитев, в които участват!
Only Chelsea

SG_favorit_
15.03.2009 14:03

Може и да е прав Венгер, но според мен Сър Алекс Фъргюсън има достатъчно силни играчи и на резервната скамейка... Да ги беше пуснал като титуляри, а не да използва до краен предел силите на "изтощените"! А Мърсисайдци имаха също доста напрегнат мач три дни преди това с Реал Мадрид, но... ги подчиниха с 0:4... факта си е факт-Победата над тима на Юнайтед си беше напълно заслужена!