Херта остана на върха, класическа победа за Байерн

18:24
Херта остана на върха, класическа победа за Байерн
Херта победи Леверкузен с 1:0 у дома в мач от 24-я кръг в Бундеслигата и запази лидерската си позиция във временното класиране. Първото полувреме завърши без голове, но след почивката Андрей Воронин в 50-а минута отбеляза единственото попадение в срещата.

Байерн Мюнхен спечели гостуването си на Бохум с 3:0. Зе Роберто откри за тима на Юрген Клинсман в 32-а минута. Лукаш Подолски пропусна дузпа в 50-а, но 10 минути по-късно Филип Лам вкара втори гол за "баварците". Автор на третото попадение стана Мартин Демикелис.

Айнтрахт Франкфурт и Хофенхайм завършиха 1:1. Карлос Едуардо изведе гостите напред в 10-а минута, но след почивката Михаел Финк в 47-а изравни.

Ето и останалите резултати:

Кьолн – Борусия Мьонхенгладбах 2:4
Хановер – Борусия Дортмунд 4:4
Крлсруе – Арминия Билефелд 0:1

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

wba
18.03.2009 23:11

Честно казано на Дормунд вече им приляга да се лутат из средата та и да се борат за оцеляване.Вече колко сезона ги гледаме да правят това.Сега явно е сезонът на Херта и Хофенхаим,които са в подем

Commercial
14.03.2009 18:41

Гледах горе-долу цялото немско днес, а и вчера Шалке. Като цяло, очаквах повече от Левъркузен, Шалке и Хофенхайм, но уви пак ме разочароваха. Дортмунд също направиха добър мач, но и Хановер не бяха лоши, дори заслужаваха победата. Но всички мачове бяха пределно интересни. Браво на Херта. Надявам се, че Дортмунд, Хофенхайм и Шалке най-накрая ще започнат да бият... не им прилягат тея загуби и равни само.

torres_222
14.03.2009 18:29

Супер , браво на Херта. Гласувах им доверие и не ме разочароваха ! *smile*