Тунчев благодари за подкрепата на феновете и мениджъра

15:55
Тунчев благодари за подкрепата на феновете и мениджъра
Мениджърът Найджъл Пиърсън е причината Александър Тунчев отново да вярва в себе си, разкри самият защитник на Лестър.

Българският национал, който пропусна големи части от последните три сезона заради травми, записа първи 90 минути за Сити от септември 2009 насам при разгрома за ФА Къп над Нотингам Форест. След три месеца под наем в Кристъл Палас, Тунчев се завърна в Лестър и започна да показва формата, която му спечели трансфер в английския тим. А предвид отсъствието на Сол Бамба, който е с Кот д`Ивоар на Купата на африканските нации, 30-годишният централен защитник може да се окаже ключов за "лисиците".

"Това е хубаво за мен, защото бях извън игра дълго време. Играх в Кристъл Палас три месеца, но последният ми цял мач беше може би преди два месеца. Това бе много трудно време за мен. Не бях играл дълго и не знаех какво ще стане с мен, но сега съм щастлив", сподели българинът.

Тунчев разкри, че именно мениджърът Найджъл Пиърсън е причината за промяната в настроението му. "Мениджърът се завърна и мисля, че може да дръпне нагоре. Дава ми страхотна вяра, че мога да си върша работата, а аз имах нужда от това. Понякога, когато не си титуляр, не можеш да бъдеш сигурен в себе си. Всичко е добре, тялото ми няма проблеми, така че продължавам да гледам напред. Много съм щастлив и искам да благодаря на феновете за подкрепата", добави бранителят.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация