Ливърпул разби Юнайтед на \"Олд Трафорд\"

16:43
Ливърпул разби Юнайтед на \"Олд Трафорд\"
Манчестър Юнайтед загуби с 1:4 у дома от Ливърпул в дербито от 29-я кръг във Висшата лига.

Домакините поведоха с гол на Кристиано Роналдо, но Фернандо Торес и Стивън Джерард обърнаха мача в полза на мърсисайдци още до почивката. През втората част Неманя Видич бе изгонен, а Фабио Аурелио вкара трети гол за своя тим. Техничен прехвърлящ удар, на влезлия като резерва Андреа Досена, в 90-а минута оформи разгрома на Юнайтед. Българският нападател Димитър Бербатов не бе сред титулярите на Юнайтед и се появи на терена след почивката.

В 23-а минута Карлос Тевес даде чудесен пас на Джи Сунг Парк в наказателното поле. Вратарят на гостите Рейна фаулира корееца и реферът свири дузпа. Кристиано Роналдо вкара от бялата точка и Юнайтед поведе с 1:0.

В 28-а минута обаче Фернандо Торес се пребори за една топка с Неманя Видич, излезе сам срещу Ван дер Саар и технично го преодоля. В 43-а минута Патрис Евра събори Стивън Джерард в наказателното поле на Юнайтед и капитанът на Ливърпул отбеляза втори гол за своя отбор.

Второто полувреме започна с две неубедителни намеси на Рейна, но нападателите на "червените дяволи" не успяха да се възползват. В 63-а минута Уейн Рууни овладя добре една топка в наказателното поле на мърсисайдци, подаде на Тевес, но аржентинецът не успя да засече.

В 74-а минута Неманя Видич фаулира Стивън Джерард и бе изгонен от рефера Алън Уайли. Зад топката, при изпълнението на прекия свободен удар, застана Фабио Аурелио, който препарира Ван дер Саар и направи резултати 3:1 в полза на Ливърпул.

В 85-а минута Джерард можеше да направи загубата на "червените дяволи" разгромна, но пропусна от чиста позиция. Андреа Досена обаче в последната минута вкара четвърти гол за "мърсисайдци" и оформи крайното 1:4.

С победата тимът на Рафа Бенитес вече има 61 точки и изостава на 4 от Манчестър Юнайтед.

Стартови състави:

Ливърпул:

Рейна, Хуупия, Карагър, Шкъртел, Аурелио, Масчерано, Лейва, Кайт, Джерард, Риера, Торес

Манчестър Юнайтед:

Ван дер Саар, О\'Шей, Фърдинанд, Видич, Евра, Роналдо, Карик, Андерсон, Парк, Рууни, Тевес



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

gerrardka
15.03.2009 14:19

fidel_castro и ти ли си някой наранен фен с нежни чувства ? *joking* както казва Торес за реал мадрид - КРЪГЛА 0 СТЕ така и сега ВИ се смеят и пак си казват - КРЪГЛА 0 СТЕ *stop* има още време докато свърши сезона никой отбор не е непобедим *wink* в това число се включва и мизерния manutd! дори и "феновете" им за НИЩО не ставате кога си видял ФЕН на Ливърпул да напуска трибуните защото падат ? *wonder* само се надувате и не си признавате ОЧЕВИДНОТО - ПАДНАХТЕ С 1-4 ПРИЕМЕТЕ ГО НЯМА ДА ПРОМЕНИТЕ НИЩО С ТОВА, ЧЕ ОТРИЧАТЕ

SG_favorit_
15.03.2009 14:10

Истината е ,че този двубой и Победата на Ливърпул ще се помни Завитаги! Дали е глупаво или не перченето на феновете им, факта си е факт- Манчестър Юнайтед - Ливърпул 1:4 и то на Олд Трафорд *wink* Така, че който не си го признава, просто не е честен пред себе си! Не одобрявам единствено някои от коментарите на тъй наречените фенове и на двата тима-не им прави чест да се обиждат, но това си е в чист български стил, за съжаление, а във футбол на такова ниво няма място за простащини и селяндурски изказвания!!! *thumb_up*

fidel_castro
15.03.2009 13:51

хахаха. Ливърпулци, спрете се. Толкова сте смешни в опитите си да изкарате вашия отбор свръхкалса ,а Юнайтед жалки *smile* Това ,че спечелихте този мач не означава абсолютно НИЩО. Това са само три точки и нищо повече. Забравете за титлата. Тя пак ще е в Манчестър. По- добре се съсредоточете върху битката за среброто с Челси.

gerrardka
15.03.2009 11:24

dupenceto, по-безсмислен коментар не бях чела до сега *stop* Ливърпул за 1 седмица направи 2 от най-големите отбора за СМЯХ ! Едва ли това се постига само с КЪСМЕТ! Това, което пишете тук си е чиста Завист според мен!!!

Monty
15.03.2009 11:04

Обективно погледнато ( не съм фен и на двата отбора ) , Ливърпул излъга Ман Ю , а начина по който ги довърши е доказателство за професионализма на отбора . Бенитес наистина преобрази този отбор 3-4 години . Сега е по-интересно как Юнайтед ще се справи с психическия тежък нок-даун !

WannaPlay
15.03.2009 10:31

Тук няма нужда от коментари но и аз ще добавя нещо. Мога да кажа спокойно, че тази победа на Ливерпоол беше смазваща. Не искам да кажа нещо против отбора на Юнайтед ... но този мач беше най слабото им представяне до сега. Ливерпоол имаха още някои положения с които можеха да направят резултата още по голям... Поклон пред Ливерпоол!!! Е това се казва отбор

Hecepuo3eH
15.03.2009 09:37

Брей много разбирачи от футбол имало бре. И аз тей да разбирах от футбол сега щях да работя в Ринг или Канал 3. *erm* *lol* *stop*

roommen
15.03.2009 08:50

Хора какво толкова се впрягате на тези два отбора ,че то такова чудо няма и когато играят Левски и Цска

sa6ety
15.03.2009 08:05

хаха minyor_pernik с Челси играхме,а с арсенал,тотнам и астън вила са на олд трафор та тихо като не знаеш *stop*

SwedeN
15.03.2009 04:48

Видяхме най-добрия отбор в света, най-добрия футболист в света, най-добрия треньор в света, най-добрия защитник в света и най-добрия вратар в света - поклон!Независимо от смешната дузпа и безбройните фаулове Стретфорд Енд застана на колене пред Коп.А разликата между едните и другите фенове е, че ние никога не изоставяме отбора си, докато към 90 минута от 65 000 на "Олд Трафорд", половината напуснаха стадиона далеч преди последния съдийски сигнал.За пореден път се видя, че Торес е най-добрият нападател в света и само дълбоко можем да съжаляваме, че цял сезон го преследваха контузии.Дори без Алонсо в центъра и с това тъпо дете Лукаш манкс бяха прегазени.Crisstiano, не се ядосвай моето момче, казал съм ти, че толкова си може твоя идол - това е той, дузпи, ряк свободни и ако му върже срещу дъното на Премиършип.В този мач имахте един истински футболист и това беше Уейн Рууни.И както се пее край река Мърси WHO THE FUCK ARE man utd ?

Jayfrog
15.03.2009 04:27

Заслужена победа ... Обаче Ман Ютд ще вземат купата в края на сезона !

minyor_pernik
15.03.2009 03:00

само да кажа на феновете на Ман .Ю. че програмата на Пуул е по-лека на Юнайтед им предстоят мачове с Ареснал Челси Астън Вила Тотнам докато Ливърпул до колкото мисля единствения по труден мач е с Арсенал на Анфйлд така че правете си изводи и не мечтайте за Титлата още от сега *wink* *joking*

MAN_
15.03.2009 01:42

apis1 аз казах ли ти да не спираш наркотиците Ве келеш *sick*

machocka
15.03.2009 00:28

Радвайте се и си мислете че имате някакъв шанс за 1-вото място *wink* Червените дяволи бяха с 12 поредни или 11 поредни победи

apis1
15.03.2009 00:10

Малки пубери с ник роналдо да не се обаждат Великия пул ще е шампион *beer*

megi_mecata
14.03.2009 23:43

и се пак 4 на 1 е по добре отколкото 3 на 0 *sick* .... имате много поздрави от Brown,Cr.Ronaldo i Nany ... { }

RIPLI
14.03.2009 23:11

почивай в мир манчестър само Ливърпул YNWA

incrediblefan
14.03.2009 23:07

fidel_castro злобата в някои хора е вродена *wink* Дали падат или бият няма значение за някои....важното е да се злобее и да се плюе..

fidel_castro
14.03.2009 22:49

Е! Юнайтед падна, бе разгромен. И какво от това? Мислите си, че ще изпусне титлата? Е, лъжете се. (Отнася се всички, които мразят Юнайтед). Сър Алекс е достатъчно опитен и знае как да се оправи в такива ситуации ,а и мача в запас също е плюс. Надеждите и на Ливърпул ,и на Челси са безпочвни. А феновете на Ливърпул пак паднаха в очите ми с тъпоумните си коментари, пропити от ненавист и злоба към успехите на Юнайтед. Нека коментират, няма лошо, но зщо е нужна цялата тази злоба при положения, че спечелиха мача?
Glo

Nakt
14.03.2009 22:41

Следващия път просто недейте да говорите преди мача...за 1 месец видяхме Ман Юн,че може да бъде силен (срещу Фулъм) видяхме и колко жалък може да бъде...ако искате ставайте шампиони...ний нали ви надухме гъзовете на 2 пъти...gg...
1,2,3,4... ..1,2,3,4.. ..1,2,3,4....1,2,3,4....

dodo72
14.03.2009 22:29

dupenceto Върви се гръмни някъде .....Ти си гледал друг мач !!!!Ливърпул за 4 дни вкара 8 гола на най-титулуваните отбори в Европа и вие говорите че това е плод на късмет.Всички дето плюете срещу Ливърпул сте изплискали легените..........
*sick*

rusi_rusev
14.03.2009 22:19

Абе хора погледнете реално на нещата. Беше нормално Манчестър да паднат. Ако имаш 7 точки аванс и важен мач в Шампионската лига естествено е да хвърлиш всичко в лигата и после да се издъниш. Хайде да погледнеи и статистиката на Сър Алекс срещу големите 4 когато е бил шампион.Ами тя е ако не отчаиваща, то можем да кажем че е лоша. В първенството е нормално да загубиш 1-2-3 мача, но големите отбори бият всичко останало наред. "Роналдо вкарвал на Стоук" , ами ще вкарва. Ако вземе да вкарва и Торес Ливърпул ще са на върха. Какво стана в началото на сезона когато този същия мач свърши със същия резултат???? Всички обявиха че ЛИвърпул най накрая ще спечелят първа титла от 20г. Осъзнайте се бе хора. Ами останалите мачове кой ще ги печели???? То може да спечелят пак. Ама този мач дава само 3 точки а не 3000.

Crissstiano
14.03.2009 21:11

Commercial Това си е лично твое мнение че Роналдо направи слаб мач,какво очакваш да мине целия отбор и да вкара ли *stop* CSKA_champions няма даже да си правя труд да ти отговарям.

CSKA_champions
14.03.2009 21:07

Тотално ви надиграхме бебета смешни!Crissstiano, я се гръмни бе!

Commercial
14.03.2009 21:07

Според мен разликата в мача може да се каже, беше това, че Роналдо намериха начин да го спират, а Торес не. Повечето са прави, като казват че Роналдо направи слаб мач. Да слаб мач е, защото 1 центриране, 1 подаване и няколко фала срещу него не са критерий за добър мач на играч като Роналдо. Определено сме свикнали да виждаме повече от него, а това Кристиано, дори и ти не би могъл да го оспориш. Не го приемай лично, но днес, с исключение на Парк, всички за Манчестър играха слабо, а Ливърпул се възползваха. Няма смисъл да се плюете пак...

Franck_Quedrue
14.03.2009 21:07

Не съм фен на Роналдо,но след загубата на Юнайтед всички се нахвърлиха върху него и защо? Човекът си вкара гол и направи един не лош мач.Помислете малко какво правеха отзад Фърдинанд и Видич,които не знаеха каде се намират през повечето време от мача.Да не говорим че единия даже не можа да го завърши.

fawlty_towers
14.03.2009 21:04

Както и да е.....така поне интригата остава докрая, а това е добре за нас - неутралните фенове.. *wink*

Crissstiano
14.03.2009 20:58

Ами явно само това си гледал от играта му,обаче също така даде извеждащ пас към Тевез,който ако си беше спрял топката добре излизаше сам срещу вратаря,невероятно центриране към Рууни и мисля че той подадe към Тевез който не успя да засече топката,а и как hо спираха играчите на Лъвърпул-с нарушения

fawlty_towers
14.03.2009 20:54

Е, хубу - то си пролича колко му беше добра играта. Добре, че успя да вкара от дузпата - иначе след края на мача навярно щеше да реве... ма ся са радва, нищо че паднаха - нали все пак направи гол момчето. Това му стига. Жалко, че има качества - тоя егоизъм и т'ва гевезене ....цтцтцц

infernistone
14.03.2009 20:50

fawlty_towers да роналдо ще вкара на сток и уба но л-пул не може да победи такива отбори

Crissstiano
14.03.2009 20:48

fawlty_towers В момента говориш пълни глупости доста рядко пиша коментари за мачове на Юнайтед,повечето са за Роналдо и за какво да го защитавам,че направи поредния си добър мач ли *stop*

fawlty_towers
14.03.2009 20:48

Май днес беше забравил да си обуе златните пантофки , за това играта му не вървеше...нищо срещу Сток Сити , Уест Бромич и прочие ще е пак N1 *sick*

infernistone
14.03.2009 20:46

MB_KrisS въобще не разбираш от футбол с колко да бият при положение че почти всички отбори от ВЛ които излизат срещу ман юн играят защитно

fawlty_towers
14.03.2009 20:45

Ем по принцип Юнайтед като бият коментарите ти валят като магарешки дъжд. Сега с какво ще защитиш "носителя на златната топка" .?? *sad*

Crissstiano
14.03.2009 20:45

MB_KrisS Значи ти тъп ли си бе брат,гледаш ли кои коментари са мои и кои не,а ако козваш че Роналдо не е направил нищо явно не си гледал мача,а си слушал тъпия коментатор

Crissstiano
14.03.2009 20:41

fawlty_towers Не мога да разбера трябва да стоя залепен за компютъра ли *wonder* Честитих победата на Ливърпул и тва беше ,а сега когато Юнайтед загуби хамстерите напуснаха хралупите,но скоро пак ще се покрият

marchela_CR7
14.03.2009 20:41

TheRIP няма чак толкова голямо значение 1 или 2.говоря по принцип *wink* имам предвид,че нищо не е решено !

MB_KrisS
14.03.2009 20:40

Crissstiano смешен си *joking* Може ли да ви бият с 1:4 на вашия терен и да говориш, че сте ги натикали в тяхното поле. А какво да говорим за атакуващ футбол, след като Манчестър са спечелили повече от половината си мачове с 1 гол разлика, най-често 1:0. Относно Роналдо, той въобще игра ли, аз лично не видях да направи нещо смислено и значимо, освен комичния му люх в последните минути, където не успя да уцели топката на 5 метра от вратата. Относно съдийството имам съмнения за първата дузпа и за няколко засади, една от които доста фрапираща на Тевез, но мисля че съдията се справи поне за 7 по десетобалната.

infernistone
14.03.2009 20:35

други път бенитес да сложи не 2 а 3 да пазят роналдо

fawlty_towers
14.03.2009 20:34

От 130 коментара Crissstiano имаш само 3... СТРАННО?! Каде се изгуби, да не си на магазина за носни кърпички..? ( не го приемай навътре ) За нито единия от двата отбора не съм, но Ливърпул днес сякаш имаха крила ( може преди мача да са пили по 1-2 Redbull-a ) Въпреки тая победа,обаче мисля че Юнайтед ще са шампиони. От друга страна пък тая победа ше се помни дълго...не се сещам от кога Ман са падали с такъв резултат и то като домакини..

infernistone
14.03.2009 20:33

днес се получи но в следващите 3 няма да стане

infernistone
14.03.2009 20:32

когото л-пул тръгне да играе нападателно и красиво тогава говорете всеки мач сте така отбора ви е пълен с дърводелци

Crissstiano
14.03.2009 20:32

minyor_pernik Кога съм казал че ще бием 3 на 0,като видя толкова прости хора като тебе ми става лошо

infernistone
14.03.2009 20:29

minyor_pernik ква игра показахте днеска бе смешник и с 10 ви вкарахме в наказателното поле

Crissstiano
14.03.2009 20:29

Аве паляк като не си прочел коментарите недей говори плъх гаден и нещо за Роналдо ли ще кажеш,защото не видях да го спрете без нарушение

TheRIP
14.03.2009 20:28

Otnosno : marchela_CR7
:1 птичка (спечелен мач) пролет не прави ! е казал народа

Хмм... Доколкото си спомням този сезон "Птичките" май бяха две

minyor_pernik
14.03.2009 20:24

Crissstiano каде си сега бе малка мишко тъпа що са не пишеш коментари от сорта на "Ронало ще вкара"" Ман ще го отнесат'' или ''Ще бият с 3:0'' са като загубихте траяте като нями *evil* Иначе браво на Пулл за Невероятната игра само 4

infernistone
14.03.2009 20:20

срещу реал и юнайтед ви беше лесно да рошите играта и да дебнете но сега идват и мачове със средняшки отбори които практикуват вашия стил на игра и ще ви видим колко сте добри защото срещу победи над тях се става шампион а днес просто видич не знаеше къде се намира и ви подари победата. а и все пак ман юн трябваше да загубят все някого не може да се побеждава винаги но идва и ваш ред да загубите. днес юнайтед игра но л- пул спечели.

denso_90_vn
14.03.2009 19:59

Манчестър се борих наистина достойно , но не издаржаха и аз се радвам за Ливърпул че е на правилен път към титлата !!! дано това със стискането на рацете на врага стане и в БГ футбола че ние сме малко бамбашка *wink* *sad*

kastor
14.03.2009 19:43

Радвам се че има трезви оценки за мача.Нека както играчите си стиснаха ръцете така и феновете да са коректни един с друг. Нека да покажем че и ние сме европейци!Успех на всички отбори в тази велика игра!

MAN_
14.03.2009 19:37

LiverpoolYNWA az мога да ти стисна ръката приятелю макар и виртуално *wink* повече такива фенове като нас(казвам нас защото и аз съм на твоето мнение и също уважавам Пуул)ЕВАЛА БРАТО

LiverpoolYNWA
14.03.2009 19:30

Хубаво е че има и такива хора като Commercial,които гледат реално на нещата,ЕВАЛА за което....Относно мача доста се изписа,доста обиди се отправиха (ненужни),което говори зле за феновете и на двата отбора.... *sad* Все пак не забравяйте,че това е една игра,която(в този случай) по-добрият победи...Уважавам Юнайтед като отбор,но в този случай не играеха особено мотивиращо и мисля че САФ беше "малко" подценил този мач,което доведе до този резултат...... *stop* YNWA

Commercial
14.03.2009 19:21

Не. Какво значи да я умаловажа. От 5 удара, 4 гола. Това е 80% успеваемост. Кой отбор може да се похвали с такъв процент и то срещу Манчестър. Дузпата за Юнайтед беше повече от коректна. Рейна можеше да си остане на вратата и нямаше да се случи нищо, но той излезе и се плъзна по тревата към топката, която Парк бутна и Рейна се вряза в краката му. Всеки арбитър би я свирил. За Торес си много прав, че не знаеха какво да направят срещу него, но за силните мачове можем да поспорим. Много постоянен отбор са, и макар да бият често с по 1 на нула, имат безброй други положения, който не реализират ( точно този процент на успеваемост, който донесе победата на ливърпул ). Иначе като цяло беше хубав мач и победата на Пуул беше заслужена, няма спор *smile* Това което се опитвам да направя е да успокоя нервните фенчета на двата отбора, които вместо да говорят за играта, се псуват и се плюят, което е безмислено според мен...

Samoletski
14.03.2009 19:09

Commercial виждам че се опитваш да омаловажиш победата на Ливърпул.И аз съм безпристрастен, но дузпа за Юнайте нямаше. Манчестър имаха надмощие само в първите 20 мин на вторито полувреме и за цял мач имаха само 3 точни удара. Да не говоря, че бяха груби особено срещу Торес, който очевидно не знаеха как да спрат. Като цяло те не правят много силни мачове, но някак си съомяват да биятс 1:0. П.С. Ливерпул VS Челси, Арсенал, Юнайтед 10:3

SG_favorit_
14.03.2009 18:56

Какви ли не глупави и злобни коментари изчетох тук за Ливърпул и за феновете на отбора, а уж Манчестър и техните фенове били по-добрите... в какво са по-добри питам, в играта,която видяхме днес или във оплюването на Мърсисайдци ?!?
На Джерард само дето не му свалиха екипа от зор...като го видят на терена и изпадат в стрес, милите червени дяволчета *wink*
А, ако не беше дузпата и един гол нямаше да имат Манчестър, така ми се струва на мен...само дето се надувате като пуйки и името ви се носи, ама в сравнение с Ливърпул сте кръгла 0 и това се видя днес ,защото футбола не е индивидуална игра, а комплексна ,отборна игра... а Червените дяволи по-ги бива да играят ръгби *smile*
Честита ПОБЕДА на ЛИВЪРПУЛ *beer* *thumb_up*

Commercial
14.03.2009 18:56

За тези, които не са гледали мача. Гостите от Ливърпул отправиха 5 удара към вратата на Ван дер Саар, като 4 от тях бяха в мрежата му, а 1, дело на С. Джерард, беше над вратата. Двете дузпи бяха напълно редовни, няма спор. Манчестър владееха топката през по голямата част от мача, дори и когато бяха с 10 души на терена, но късмета не беше на тяхна страна. Като изключим грешката при дузпата на вратаря на Ливърпул, видяхме един стратен Рейна. Комплименти на арбитрите на срещата, които свършиха страхотна работа. Днес просто едни имаха късмет, други нямаха, но от един мач не може да се съди кой е по добрия отбор. Всъщност може... това е мнението на тези, които толкова разбират от футбола като цяло и изписаха 1 куп глупости тук. Не харесвам и двата отбора, но ако 1 истински фен на Ливърпул види за какво става дума тук никога няма да ви нарече "Фенове"(тези, които плюха по Манчестър)

voodoob
14.03.2009 18:48

Видич нямаше ден ,както се казва. Забелязал съм ,че когато на един от двамата титулярни централни защитници не му върви страда целия отбор . И все пака Ман. Юнд. продалжават да са начело с 4 т. и мач по-малко !

freeplay14
14.03.2009 18:46

sLaViToOo96 Да нали определено бяха по добрите ман утд на терена за това загубиха с 4-1 ...Ти по какво съдиш че ман. заслужаваха повече победата от Ливърпул разбирам 1-2 добре 1 гол айде и то не гледах мача ама май дуспа имало за манчестър *smile*
За ей такива тъпи изказвания тря да се самонакажиш *joking*

bobrik
14.03.2009 18:43

добре,че"беше"видич иначе ливърпул пак щяха да го лапат и въпреки големия резултат ливърпул пак ще бъдат след манчестър..ливърпул съществуват като отбор за да бъдат винаги 2 ри.... САМО МАНчЕСТЪР ШАМПИОН!!!!!!

drummer
14.03.2009 18:21

Победа на Ливърпул, която дълго ще се помни. Мач с главен "герой" Неманя Видич, който с неадекватните си прояви до голяма степен го опропасти. Мисля че, и опита на сър Алекс Фъргюсън да взаимства нещо от .....хокея, точно в този мач, допринесе за трагедията на Манчестър Юнайтед ! И накрая мнението ми за съдията Алън Уайли, който неизбежно ще бъде коментиран от.... някои. Перфектен! *devil*

anelka79
14.03.2009 18:18

Супер,може шампиони да не станем ама им съдрахме задниците на тея тъпаци.

marchela_CR7
14.03.2009 18:18

1 птичка (спечелен мач) пролет не прави ! е казал народа *devil*

sLaViToOo96
14.03.2009 18:15

Е съжалявам за Манчестър. *sad* Те си заслужаваха да спечелят.Макар че те след 2 гол и вече може би малко се отчаяха. Имаха мн възможности да вкарат, но не винаги се получава. И това не означава че Ливерпул са по-добри. Все пак браво и на Ливерпул *wink*

marchela_CR7
14.03.2009 18:13

аз мисля,че бербо и др-те тряяше да влезнат по-рано :X след дъжд качулка ( в този случай ГРАДУШКА ) :X:X

manunited666
14.03.2009 18:12

dunavec_ смешник , Видич реши мача не Ливърпуул.Блестящия досега Видич направи умопомрачително слаб мач.Благодарение на него Юнайтед эагуби.Първия гол беше абсурден.Втория грешка на Евра.И после с човек по-малко при 1-2 еми айде то беше ясно.Фенове на юнайтед , спокойно , отдавна Юнайтед не беше губив по-такъв начин.Все някога щеше да стане.Эагубихме эащото Видич беше много слаб тоя мач а не эащото Пуул са по-добри.

Ikonomischeto
14.03.2009 18:11

Биете 1 път манчестер за 10 години и се радвате, но радостта ви е заслужена.. вие днес победихте най-силният клубен отбор в света.
Но една победа не ви връчва титлата в Англия. Тя остава още мечта за вас.
GLORYY GLORYY MAN UNITED!!

kastor
14.03.2009 17:58

Браво на Ливерпул!Голям фен съм им.но съм съгласен с Commercial! Не трябва да злобеем! Ако Ливерпул за върши 1то полувреме блестящо,то Ман.Юнайтед започна второто така.През първите 20 мин.от второто Ливерпул се отбраняваше.Накрая се случи това което е закон.Като не вкараш ще ти вкарат! Безумно слаб Видич и много добри Джерард и Торес.Смените на Юнайтед закъсняха според мен.Бербатов можеше да е по полезен при разбъркванията в наказателното поле.
И все пак никой не може да отрече, че дубъл срещу Ман.Юнайтед е голяма работа! Не всеки може да го постигне!Само Ливерпул! *wink*

Commercial
14.03.2009 17:56

Леле колко глупости могат да се изпишат за отрицателно време. Ако бях един админ щях да заключа коментарите за тази тема, а и половината, който писаха коментари тук, не заслужават да имат правото да го правят и за напред...то разбирам простутия, ама чак пък толкова *stop*

reget
14.03.2009 17:54

Много слаб мач като цяло за Manchester United.Няма спор, че в такива мачове трябва да се разчита на по-опитните играчи, което всъщност Фърги не направи.Толкова слаб мач на Vidic не бях виждал.Но няма какфо да говорим, просто си взимат поука и печелят купата.Само Manchester United !!! Иначе здраво си ни натупаха де

fRSkn
14.03.2009 17:54

joko прочети на 2-рата страница постовете на dunavec_ и тогава пиши ок ?

gerrardka
14.03.2009 17:46

Играта показа кой е по-добрият отбор, по- сплотеният...няма нужда от псувни и обиди/към феновете на Ливърпул -не излагайте Джерард и Торес с гадните си и просташки обиди към феновете на Манчестър, а се дръжте като победители/...
... Страхотен мач изиграхме, аааааа *wink*

levski_s0fia
14.03.2009 17:43

+1 .... на dunavec__ трябва да му забранат да пуска коментари известно време докато му дойде акъла в главата

marchela_CR7
14.03.2009 17:43

ван дер сар не разбра от къде му дойдоха последните 2 гола *sad* и въпреки това не означава ,че няме шансове да спечелим *devil*

lurd2
14.03.2009 17:37

абе тва е само един мач не е мач за купа или за ШЛ *wink*

dunavec__
14.03.2009 17:36

Кви шампиони манафчестър бе... тия мизерници с тая
игра нямат място въобще в Премиършип! Мястото им е
в зоната на изпадащите... че то дори Дунав Русе ще ги бие
като тъпани тука на градския ако играят! *joking*

joko1975
14.03.2009 17:34

fRSkn ,кой обижда САФ бе,ти тъп ли си или не ти достига сиво?

incrediblefan
14.03.2009 17:32

dunavec__ заслужаваш модовете да изтрият поста ти, но дано не го направят за ДА СЕ ВИДИ КАКВИ СА ПОВЕЧЕТО ФЕНОВЕ НА ПУЛ !!!!! Провокираш и после обвиняваш, че сме псували и сме били селяндури.Еми извинявай ама селенията я демонстрирате Вие *wink* Ман Юнайтед водят в класирането и независимо от този мач ще станат шампиони

Sagazvamy
14.03.2009 17:31

!!!!!!!!!!! Това определено беше мача на годината за "Ливърпул" *smile* Набираме скорост ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ФЕНОВЕ НА МЪРСИСАЙДЦИ!!!!!!!!!!! Честито и на всички малко позабравили се привържаници на Манчестър Юнайтед WNWA

Commercial
14.03.2009 17:31

ЗАВИСТТА Е ГОЛЯМО НЕЩО. Казвам го, защото въпреки тази загуба манчестър пак ще е шампион ( не съм им фен ). Проличава си обаче селянията на някои комплексирани и пристрастени фенчета на ливърпул, които само си мислят, че разбират от футбол, но всъщност грам представа си нямат. Забелязъл съм, че феновете на манчестър никога не плюят другите отбори, както и да завърши 1 мач, а напротив - показват уважение и респект. Това е разликата между тези 2 отбора и техните фенове. А що се отнася до мача, за първи път виждам толкова лош мач не от страна на играчите на манчестър, а от страна на Алекс Фъргюсън ( колкото и да го плюете е велик ). Ронално безбожно слаб 2рото полувреме. Трябваше да го изкара като можеше. Тевез...безбожно слаб ЦЯЛ мач. Не знам дали изобщо трябваше да играе... и вместо да изкара тях 2мата, Фърги извади ПАРК - най-добрия играч на манчестър този мач ( заедно с рууни, той също направи добър мач ). И смените му ужасно много закъсняха...но има още мачове до края и няма спор, че ще е интересно.
НЕ РАЗБИРАМ САМО, ЗАЩО ВМЕСТО ДА КОМЕНТИРАТЕ МАЧА, ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ И СЕ ПСУВАТЕ ЕДИН НА ДРУГ...МНОГО СТЕ ЖАЛКИ...

levski_s0fia
14.03.2009 17:29

dunavec__ и dodo72 и останалите .. спокойно бе направихте 2 победи и много се възгордяхте и почнахте да псувате .... май забравяте какво стана преди 2-3 кръга в първенството - Мидълзбро 2:0 Ливърпул !! леко ви наказа последния в класирането .. *wink* (вече предпоследен *joking* )

Asenator
14.03.2009 17:29

Браво на Ливърпул. Показаха кой е по-добрият отбор

incrediblefan
14.03.2009 17:29

hannibal_ и на мен ще ми е топло в сърцето като спечелим 3та поредна титличка *wink*

fRSkn
14.03.2009 17:25

даже и да мразиш Юнаитед не мисля ,че можеш да убиждаш САФ !!!!! *evil* ... да не казвам как ви унижиха Сток Сити и незнам още кои

joko1975
14.03.2009 17:25

поздрави за Ливърпул *sad*
уникално слаби Роналдо,Рууни и Тевес,
закъснялата реакция на САФ и най вече умората си казаха думата
и все пак МАN е шампион *smile*

hannibal_
14.03.2009 17:25

Смятам че 2те победи срещу Манчестър през сезона показват, кой е по-добрият от 2та отбора *wink*
Издънките срещу по-слабите вероятно ще ни костват титлата, но в сърцата ни ще е топло след този мач *stop* YNWA !

Julien
14.03.2009 17:24

dunavec__ Боклук си и то голям *stop* друг като тебе няма ще видим кой ще е шампиона но ти тогава ще мълчиш като п*тка....

Lazialcho
14.03.2009 17:24

Нека ви е гадно мангалииии !!! Рууни мразел Ливърпул - ами да си ги мрази и да пада като куче на "Олд Трафорт" Само Ливърпул !

levski_s0fia
14.03.2009 17:24

много лош мач ... такова нещо не се бе случвало от години ... *sad* очакваше се Ман.Ю да свърши тая невероятна серия от мачове без загуби но ... не така .. не с такав резултат макар че през второто полувреме натиснаха и можеха да изравнат но ... Въпреки тази загуба Ман ще е шампион ! *wink*

dodo72
14.03.2009 17:23

Ей какво стана с циганския отбор Мангалчестър?Катастрофа!Много жалко и измислено отборче.ЛИВЪРПУЛ ги намачка тия педерасти като пиян циганин говното си хаааааааааааа..........Само ЛИВЪРПУЛ !!!!!!!!!!

dunavec__
14.03.2009 17:21

Видяхте ли се манафи какви сте мизерници веее! Вие сте измет, която не заслужава да и играе и в селските дивизии на България! *devil*
Ливърпул показа кой е най-великия английски отбор като унижи мизерното бълхливо отборче от покрайнините на манчестър, начело с шотландския селяндурски изкукуригал пенсионер!
Манафи умрете света спасете! Постъпете поне веднъж достойно в жалкия си животец и се самоубийте за да не мърсите земята!

rumenn
14.03.2009 17:20

защо юнаитед защо много алкол ще се изпие даго забравим това *sad* ние пак ще бьдем шапиони

Julien
14.03.2009 17:15

spitara ти си лаиняр ... *stop* Ние уважаваме другите отбори не сме като вас .!

spitara
14.03.2009 17:10

много сте прости бе фемчета ма гелосани лаинари ... ами ако манчестар бяха били какво щяхте да говорите , нямаше ли да е сащото ... просто няям думи :X
bacardy_breezer не беше ли 4 на 0 *thumb_up*

FREYR
14.03.2009 17:09

От този мач всички отбори трябва да си извадят поука .Ако се неотрализира Роналдо и Руни и става трагедиа ....За мен САФ направи една грешка като пусна Тевез вместо Бербатов . Неискам да давам савети на САФ но Бербатов щеше да ангажира поне 2 заштитници на ПООЛ което щеше да отвори пространства за Р и Р а сега заштитата ваобште необрашташе специално внимание на Тевез ЗАЩО ли ?????

Y.N.W.A !

razorblade
14.03.2009 17:08

Дано тази победа е началото на големия възход на Пуул в Премиърлийг този сезон.... и началото на края за Манчестър ! Имахме нужда от такъв погром точно там - на гости на Олд Трафопост *joking*
Честито на всички фенове на ЛИВЪПРУЛ ! *wink*

bacardy_breezer
14.03.2009 17:07

Ейй манчестър как се изложи на олд трафорд :X .браво на пуул 2:0 срещу реал , 1:4 среу манчетър .правят си гавра със сички *joking*

Tovalan
14.03.2009 17:05

Хахаха, как да не ми стане смешно. Феновете на Юнайтед поздравяват за победата, а вие комплексарчета веднъж сте направили добър мач и се правите на много големите и пишете пълни простотии тука! Аман от злобари и тъпанари, но това е България!

incrediblefan
14.03.2009 17:05

Пичове спокойно бре *wink* Юнайтед води в класирането с 4 точки и мач по-малко Недейте се плюнчете толкова.........

miros008
14.03.2009 17:03

Лелее Манчестър от 15 мача един път паднат и всички викат че нямат шанс за титла , а кво да кажем за Ливърпул като не могатда бият Сток сити и паднаха от Барнзли. *evil*

Tlemc3n
14.03.2009 17:02

miros008 за какви дуспи и фалове говориш? Я пак повтори !А другите два гола от дуспи ли доидоха ми кажи ве специалист такъв? *sick*
Вие нямахте ли дузпа хахахах ама само това през целия ма4 хахахха *devil*

Tovalan
14.03.2009 17:02

Честито на Ливърпул за победата, но ще кажа на онзи тъпанар да замълчи със своите комплексирани и глупави коментари, че и по 10 на една тема слага (за Hecepuo3eH става въпрос)! Пич, върви се прегледай някъде, че изглеждаш много глупаво! Glory, glory Man United!!!

megi_mecata
14.03.2009 17:01

Ей фенчета на Ливърпул честито бе !!! Манчо един път да направи грешка и вие веднага си избивате комплексите тука в саита ами ако ние ФЕНОВЕТЕ НА МАНЧЕСТЪР тръгнем да се смеем на изцепките на ваще и издънките кфо праим....тряа са хила и да ви сажалявам 1-2 месеца ... айде със здраве занапред GLORY GLORY MAN UTD

fRSkn
14.03.2009 16:59

пишете пишете то някои пич написа 1 птичка пролет не прави вие се радвате като деца... имаме мач по малко като го изиграем пак ще сме на 7 точки аиде със здраве

roommen
14.03.2009 16:59

Ето на това му казвам пердах , но нищо учудващо няма в момента Ливърпул са в топ форма докато Манчо са на другият полюс и само късмета ги спаси в ШЛ срещу Интер .А относно кой ще стане шампион в Англия има още доста кръгове и всичко може да се случи.

Crissstiano
14.03.2009 16:58

pet_14 Смешко кво да видим Роналдо ве игра си добре на фона на останалите,направи няколко много добри центрирания,а ти стига си слушал простите коментатори и си поразмърдай мозъка за да измислиш нещо сам

Huntelar
14.03.2009 16:58

Мърсисайдци показаха че формата е временна,но името на клуба и вярата в него са..меко казано вечни!!!Ливърпул трябва да вдигнат купата в края на сезона,те го заслужават повече,те го изстрадаха повече,те са по-атрактивния отбор...само "Ливърпул" !!! *thinking* *stop*

idol_bg
14.03.2009 16:58

Уникален шамар за Юнайтед...!!!Сега разбраха ли всички разбирачи че Бербо и Гигс са най-важните играчи в тоя отбор.Без тях играта на дяволите е пълен хаос.Не могат 2 паса на кръст да си подадат.Оня...златната топка....отново доказа че е с класи под нашето момче....ако ще и 100 гола на сезон да вкара си е най обикновенно лекенце и затуй никога няма да бъде лидер в тоя отбор на Юнайтед.Съгласен съм че и това беше най слабият мач на Видич откак е в клуба,но главният виновник си е сър Алекс.Според мен той тотално подцени двубоя и съм изумен как точно в този двубой реши да играе за Х...и пусна експериментален състав.Като прибавим и много голямото закъснение при смените...когато каруцата вече се беше обърнала....се вижда че Фърги тоя път се изложи сериозно.Въпреки туй смятам че Юнайтед ще са шампиони,защото както съм казвал във форума и преди Пуул ще продължат да раздават точки на средняците и само след няколко кръга тая победа на Олд Трафорд ще се обезмисли.

gerrardka
14.03.2009 16:58

...колко хубаво звучи само...Ливърпул разби Юнайтед на "Олд Трафорд" Юнайтед - къде Ви бяха "големите звезди" ? *devil* *sick*

Tlemc3n
14.03.2009 16:57

Хахахаха на Ван дер Сар му коплексираха с тия 4 гола предишните 7 пъти ,където не му бяха вкарали нито един !!!хахахахахах*evil*
САМО ARSENAL !!! *thumb_up*

miros008
14.03.2009 16:57

Абе мишки не виждате ли , че Лузърпул разчита само на фалове и дузпи не видяхте ли , че Торес само си повежда топката и веднага се бута в някой за да получи фал.

Hecepuo3eH
14.03.2009 16:56

Да не казвам, че и гола ви беше от измислена дузпа. Истината е че Ман Юн не са много силни прсто имаха късмета да спечелят няколко мача с 1:0. Съжалявам но тук 1 гол не ви стигна. И Ливърпул има всички шансове за ШЛ. Бихме на 2 пъти Реал, Челси и манчестър. От мен толкова.

TheGreat8
14.03.2009 16:55

Айде честито на всички фенове на ПООЛ ... най-накрая разбихме крепостта на САФ ... и мисля че този мач е решаващ за титлата защото според мен 1 загуба бе нужна на Юнайтед за да затънат малко , нищо че имат мач по-малко и тн ... АЗ ВСЕ ОЩЕ МИСЛЯ ЧЕ ТИТЛАТА ОТИВА В ГРАДА НА БИЙТЪЛСИТЕ !!! YNWA !!!

pet_14
14.03.2009 16:54

Оооо добрите от Юнайтед,к'во става ?!?
Успокойте се,като паднете от Челси и ако направите Х със Арсенал и още някоя друга издънка- честито . . .
и си пролича роналдо колко е добър *lol* топката не може да улучи,когато най-много трябва да покаже че е УЖ номер 1 . . .

torres_222
14.03.2009 16:51

Хохохо.. 1-4 .. определено не звучи много добре .. за феновето на Манчестър а ? Дори и за мен не звучи добре,защото резултата за мен трябваше да е 0-5 *joking* . Честито на всички фенове на Ливърпул , and Y.N.W.A ! *smile*

angel_hi
14.03.2009 16:51

Честита победа на Ливърпул,но Юнайтед няма да е шампион и дано за жребия на ШЛ на 1/4 се паднат с Ливера или Барса и ще видим тия 5 купи мн се кефя ейййййй ще пия за тази загуба откога я чакам и тепърва ще има още загуби за манчо

fRSkn
14.03.2009 16:50

Несериозен какви са тея филми да стигнете до финала в ШЛ??

miros008
14.03.2009 16:49

Що не се обадихте миналата година като паднаха с 3:0 ливърпул а???

Hecepuo3eH
14.03.2009 16:49

Docker На финала в ШЛ пак ли с 3:0 ще ни биете както и в този мач. Ако не бяхте наритали Торес, можеше и той да вкара 2ри гол.

peshky_
14.03.2009 16:48

а ве те играят за челси да мои да са 3-и или 4-и *joking*

Crissstiano
14.03.2009 16:46

Честита победа на Ливърпул,но Юнайтед е шампион

Docker
14.03.2009 16:46

Е и кво от това?Една птичка пролет не прави.Сега Ливърпул хем ще са втори в Англия,хем ще паднат на финала на ШЛ от Юнайтед *joking*

Hecepuo3eH
14.03.2009 16:45

С изключение на предстоящия мач с Арсенал, Ливърпул са непобедими срещу голямата 4ка.

peshky_
14.03.2009 16:45

манчестър губи но няма как един слаб мач изиграха днес и все пак още са на първо място и играят на по няколко мача на седмица няма как да не си проличи умора и да не изиграят някои слаб мач лично смятам че манчестър ще спечелят всички купи *wink* честито на л-пулци
GloRy GloRy Man Utd *devil*

itop4iev
14.03.2009 16:44

С мач по-малко сме не се притеснявайте *smile* за пореден път честито...

leketoo
14.03.2009 16:44

ЯКО загриза дървото Съра! Много ме кефи мутрата му след като паднат. Баси унижението
*joking*

MAN_
14.03.2009 16:43

*sick* еййй много сте яки всички бе когато Юнадет пада всички мишки излизат от дупките и почват да акат яко,ама това е марка за всички фенчета на Пулл,Арсенал че дори и Челси,

Hecepuo3eH
14.03.2009 16:41

Айде напълнете им кочницата. Реал и Манчестер - четворки

Schumacher1
14.03.2009 16:41

КАКВО СТАНА С МАНЧЕСТЪР НАЛИ ЩЕ СТАВАТ ШАМПИОНИ 1:4 СМЕШНИЦИ САМО АРСЕНАЛ

MAN_
14.03.2009 16:40

казах ти Hecepuo3eH мой послушай ме на края на сезона ще те потърся лично да Ви честитя третото място в Англия,а що се отнася до днешният мач спор няма смачкахте ни,ето отново го показвате,Така както ние ви смачкахме миналата година с 3:0 и за Масчерано червен,сега всичко е за Вас.Честито за поредн път

peshky_
14.03.2009 16:39

ехеееее ко стана е ка 4:1 за ливърпул баси *sick*

Hecepuo3eH
14.03.2009 16:37

Ама нали от месеци сипехте закани как ще ни отнесете на Олд Трафорд, радвайте се че Джерард ви съжали иначе щяхме да ви пишем четворка.

itop4iev
14.03.2009 16:35

Ще видим Шампионската лига,мисля че само Барселона могат да ни спрат да вдигнем купата. *tongue*

peshky_
14.03.2009 16:34

айде ве майната му нали тряа има интрига в това първенство само 1 отбор няма да е инт *joking* иначе жалко за Ман Ютд бях за тях

Hecepuo3eH
14.03.2009 16:33

АМа нямаше нужда Видич да се опитва да вземе гащите на Джерард

MAN_
14.03.2009 16:33

Hecepuo3eH приятелю вземи си дозата и недей да говориш глупости смешен става.

itop4iev
14.03.2009 16:32

С човек по-малко сме все пак,MAN хареса ми коментара ти и аз мисля така Манчестър си е Манчестър.. Честито на феновете на Пулл..

Hecepuo3eH
14.03.2009 16:29

Вие целия сезон сте трагични просто имате касмет, който в този мач ви изневери.

MAN_
14.03.2009 16:26

айде сега радвайте се има защо *sick* *joking* Определено Юнайтед за трагични,но това е футбола.Честито на феновете на Пуул,но пак ви казвам накрая ще се радваме ние

MAN_
14.03.2009 16:18

радвайте се фенчета,и сега да ни биете пак няма да станете шампиони еййй не се заблуждавайте.Юнайтед си е Шампион и това е ясно много отдавна.Вие се радвайте сега а ние на края на сезона когато вдигаме купата ще се радваме,айде със здраве *sick*

jasso
14.03.2009 16:11

Охо ,ма то Бербатов го нямало, еми нормално е мача да е 2

bacardy_breezer
14.03.2009 16:11

Ливъра са по-добри от Юнайтед в момента.А относно въпроса на jasso - не бате не играе ,вкара от пейката.мисля ,че няма да има повече голове кр 1-2 , може и 1-3 зависи.А рекорда на Ван дер Саар вече приключи *joking*

Achko1990
14.03.2009 16:02

по скоро 1:3!!! Cristian0 май е познал резултата

Hecepuo3eH
14.03.2009 15:46

Не че нещо, ама доста спорна дузпа за Юнайтед и имаше едно интеесно повторение, при което се вижда как Видич задържа Торес в наказателното поле. Иначе интересен мач.

Ginekologa
14.03.2009 15:46

Cristian0 кво станаа 1-2 ако реина не беше направил грешка 0-2 трабваше да е *devil*

Commercial
14.03.2009 15:44

Научете се да чакате преди да пускате глупави коментари. Един мач се играе 90+ минути а не 45. За едно полувреме може всичко да се случи от победа за Манчестър, до изразителна такава за Ливърпул. Важното е, че става хубав мач.

Zd1F0
14.03.2009 15:42

За малко да познаете резултата *smile* мача е 2-ка Ливърпул ще бият това трябва да се знае вече *joking*

Katula
14.03.2009 15:42

аре доде времето на Юнайтед да падат честито на печелившите сега искам пак да говорите така с голямо самочувстие и сигурност *lol*

Kalinho
14.03.2009 14:49

а бербо е на неговото място на пейката да свиква *smile*

torres_222
14.03.2009 14:47

За сега от едно съм доволен.. Торес е титуляр.. от него очаквам да вкара гол... а защо не два *smile*

Kalinho
14.03.2009 14:42

а една хубава поъбеда за Пуул и интригата да се върне

Cristian0
14.03.2009 14:42

Стига глупости бе мача си е 3:0 или 3:1 !!! Нещо такова очаквам аз...

Commercial
14.03.2009 14:37

Както гледам сър Алекс е оставил резерви тези, които общо взето не му харесаха срещу Интер, а именно Бербатов, Скоулс и Гигс. Последните двама си взеха мрънкането още на почивката, а Берба явно след мача за онзи негов пропуск сам срещу вратаря на Интер. Моята прогноза е 0-0 или 1-1, но определено Х. Не вярвам отборите да се хвърлят напред и да рискуват всичко в един толкова важен за тях мач.

antoni78
14.03.2009 14:35

след тази слаба игра срещу интер това се очакваше.и тевес няма да се справи по добре,мачът според мен е чист х.1-1

torres_222
14.03.2009 14:31

Извинете ме за грешката " И да се надяваме да вземем точки от Олд Трафорд"

torres_222
14.03.2009 14:30

и аз така мисля.. жалко за Берба.. И да не се надяваме (ние феновете на Мърсисайдси) ще успеем да земем точки от Олд Трафорд

alex_su
14.03.2009 14:27

жалко за Берба много жалко но мисля че ще го пусне все пак *sick*