Дрогба: Ще си тръгна от Челси най-рано през лятото

18:39
Дрогба: Ще си тръгна от Челси най-рано през лятото
Нападателят Дидие Дрогба призна, че е разочарован от живота на "Стамфорд Бридж", но няма да напусне Челси поне до лятото.

"Няма да си тръгна преди юни. Иска ми се да изпитам още емоции, удоволствие, притеснение и напрежение на терена. Всичко, което ми носи наслада от професията", каза Дрогба.

Националите на Кот д Ивоар пък, които в момента участват на турнира за Купата на Африканските нации, ще играят със Судан, Буркина Фасо и Ангола в груповата фаза на състезанието. Слоновете са сред фаворитите в континенталния турнир, заедно със Сенегал и Гана.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

betonovoz
20.01.2012 21:20

Дрогба беше велик голмайстор и дори съм склонен да вярвам, че все още е такъв, въпреки напредналата си възраст. той е лидер, човек, който излиза винаги за победа.

panew
20.01.2012 20:59

Не мога да си го представя да напусне .. да му дава колкото пари иска Абрамата, все пак си ги е заслужил! Колкото ще време да минава, Дрогба си е същата машина, трябва му игрова практика и ще цепи мрака .. дано се измисли някаква добра тактика и тандема му с Торес да потръгне .. ще къртят мивки *beer*

LamparD_CFC
20.01.2012 19:33

Чичо Роман не може ли да му предложи по-добър договор!! Едни отбори си връщат легендите обратно за да помагат а ние ги продаваме.. *erm**wonder*

ivanrealmadrid1
20.01.2012 19:17

ако Дрогба се махне Висшата лига ще тряя да се прекръсти на "Лигата"

Toddor
20.01.2012 18:59

Диди, остани при нас до края на кариерата си! Ти си една легенда на този отбор, заедно с Чех, Тери, Лампард.