Левски отправи официална оферта за Диамотен, той се дърпа

17:49
Левски отправи официална оферта за Диамотен, той се дърпа
Преди броени часове щабът на Левски е направил официална оферта за бранителя Сюлейман Диамотен от Лече, съобщават италианските медии.

Самият играч обаче не е много сигурен, че трансфер в България ще е удачен вариант. Италианският тим се чуди как да се отърве от 28-годишния централен защитник пред 31 януари, за да може да освободи квота за неевропеец в отбора.

Тя трябва да бъде заета от Габриел Силва, ляв бек на Удинезе, чийто трансфер е почти сигурен.

Според журналистите на Ботуша, българският гранд ще има за съперници в преследването на малийския национал два тима от Серия Б - Ночерина и Бреша. Сънародникът на Гара Дембеле има цели 45 мача за националния тим на Мали и 2 гола. Висок е 1.85 м. и през 2009 година изкарва наем в Рома, където записва 4 мача, а освен това си партнираше с българина Валери Божинов в началото на кариерата на нападателя в Лече.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mnooqsno
19.01.2012 21:02

Гонзо обикновено взима некачествени играчи от чужбина , е има и изключения , но като цяло е закупил повече некачествени играчи , от колкото е взел добри такива .

zodaka
19.01.2012 19:12

До коментар [@comment 928094] от [@user Redbula]:

Ок а тъпото БГ гражданство за кво му е??? Като отидеш някъде на Запад те приемат като боклук!В Канада даже не бяха чували за БГ. Само чакам да замина другата и година и си метам БГ паспорта и не ми дреме!!!!!!

Dreick
20.01.2012 21:26

Щом смяташ че да си Българин значи да си боклук...

Notlike
19.01.2012 18:51

Диамонтен се дърпа. По думите на мениджъра му: "Не мисля, че имам потенциал за българската Барса, твърде са добри.". Той също сподели, че е гледал мачове на Гонзо срещу топ-отборите в света и неговите попадения на празна врата на тренировките са изключителни шедьоври, заслужаважи внимание. Освен това допълва: "Тук ще намеря жената на живота си. Няма друг начин. Смятам да бъда сериозен мъж и да я потърся евентуално във Фейсбук или Син Сити. Освен това базата на тима се намира в Студентски град, а игрището е много добро - алтернативните методи чрез танци подобряват кондицията. И все пак не съм сигурен дали бих бил титуляр в отбор като Барса.", отсече бившата звезда на Рома, КГБ и Космонавти ФК и явен поддържник на Барак Обама.