Слабак от Холандия взима Сьорд Арс

14:21
Слабак от Холандия взима Сьорд Арс
Все по-вероятен изглежда вариантът Сьорд Арс да смени Левски с ВВВ Венло, след като от холандския тим потвърдиха, че искат да се разделят с основния си нападател, освобождавайки място за русокосия футболист.

Пред холандските медии президентът на ВВВ Хай Берден потвърди, че тимът се опитва с всички сили да продаде нигериеца Майкъл Учебо през януари. Имаше вариант за негов трансфер в Манчестър Сити, но той пропадна. Шотландските Селтик и Рейнджърс остават заинтересовани, а договорът на нападателя изтича следващото лято.
Ако холандците искат все пак да вземат някакви пари за играча, трябва да продават сега, сигурен е Берден.

"Учебо няма да ходи и в Стоук Сити. Има интерес от други места. В следващите две седмици ще направим всичко възможно да го продадем", сподели босът на тима от Венло.

Дори продажбата да пропадне, ВВВ искат да продължат със селекцията си през този месец, а главна цел в нея е именно Сьорд Арс. От Левски продължават да твърдят, че нямат нужда от тарана, но пък искат да вземат добри пари за него.

В момента ВВВ Венло се намира на предпоследното 17-то място в класирането на Ередивизи с едва 10 точки от 17 изиграни мача.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

aa2
19.01.2012 18:34

Тоя не беше ли ас в Левски?