"Том и Джери" ще проведе турнир на стадион "Септември"

10:31
"Том и Джери" ще проведе турнир на стадион "Септември"
Детски Футболен Клуб "Том и Джери" организира спортен проект включващ децата от домовете за социални грижи.

Детски Футболен Клуб "Том и Джери" ежегодно организира мащабни турнири по футбол за деца. Тази година клубът ще даде лъч надежда, спортен хъс и детски усмивки и на малчуганите от домовете за социални грижи.

ДФК "Том и Джери" ще проведе турнир на стадион "Септември" в София, разделен в два дни. В първият, ще играят младите футболисти от училищата, а във втория детските градини. За най-добрите отбори са предвидени купи, екипи и топки, които ще се връчват от известни български спортни деятели и футболисти. Специален приз ще получи и голмайсторът на турнира.

Детски Футболен Клуб "Том и Джери" е най–бързо развиващият се клуб в София, тясно специализиран в обучението на деца от 3 до 14 годишна възраст по футбол в училища и детски градини. Клубът е ефективен, верен и лоялен партньор на много от учебните заведения в столицата. Осигуряване на здравословен режим на обучение и възпитание, удовлетворяване на биологичната потребност на децата от движение са едни от основните задачи на учебно-възпитателната работа по физическа култура на децата посещаващи ДФК "Том и Джери".

Благодарение на големия опит с работата с деца, през годините, се създаде и Детска Академия "Том и Джери". В нея работят специалисти по плуване, гимнастика, бойни изкуства, лека атлетика, танци, ски, лечебна физкултура, актьорско майсторство, английски език и Християнска Религия.

Повече информация за всяка от дейностите може да намерите в нашия сайт: http://dfktj.com.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация