Кипърци искат повече пари за набелязан от Костов мароканец

10:53
Кипърци искат повече пари за набелязан от Костов мароканец
Кипърският първодивизионен Аполон отхвърли офертата на Левски за мароканския полузащитник Рашид Амдани, съобщава местната преса. "Сините" са предложили 100 хиляди евро за 26-годишния офанзивен халф, но тази сума не задоволява управата на тима от Лимасол, пише "Меридиан мач".

Амдани, който има и френски паспорт, е един от най-постоянните играчи на Аполон през този сезон. Той има договор с клуба до лятото на 2013 година. От Аполон са готови да се разделят с играча, но срещу три пъти по-висока оферта.

Според неофициална информация Амдани е оценен на 300 хиляди евро. Както е известно, кипърски мениджър, близък до Николай Костов, е предложил няколко футболисти на старши треньора на Левски. Той изгледа на живо двубоя между АЕК Ларнака и Аполон миналата събота в компанията на шефовете Иво Тонев и Георги Иванов. Триото е било на стадиона, за да наблюдава лявото крило на Аполон Маме Усман Сисоко, но Костов не е останал особено впечатлен от 25-годишния сенегалец с френски паспорт, а е харесал Амдани.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация