ЦСКА се уплаши за селекцията

09:19


ЦСКА се уплаши за селекцията
В ЦСКА се уплашиха заради мистерията около зимната селекция. Отборът в момента е на лагер в Гърция, където чака няколко нови попълнения. Те трябваше да се присъединят към тима в средата на миналата седмица, но все още не са пристигнали, съобщава "7 дни спорт".

В италиански медии се появиха информации, че това са малиецът Абдул Сисоко и италианците Джовани Паскуале и Диего Фабрини. От ЦСКА обаче никой не потвърждава имената, нито точно колко футболисти ще дойдат. За последно от лагера на "армейците" в Александруполис обявиха само, че чакат играчите днес.

Изпълнителният директор на клуба Венци Живков, който е в България, призна, че също не е наясно със селекцията и се опасява от нейното забавяне.

- Малко ме притеснява забавянето на селекцията. Все пак се разделихме с класни играчи и нещата са притеснителни, но ние ще се оправим - коментира Живков. - Темповете са малко забавени, но искаме да изберем класни заместници за предстоящите двубои с другите отбори. Всеки момент очаквам да дойдат нови футболисти. Точно конкретни имена не е нужно да коментирам, защото не съм наясно и с тях - каза още директорът на "червените".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

rosenkam
17.01.2012 10:51

Вие сте едни неблагодарни коп......та.Съсипахте отбора и опетнихте името ЦСКА.Феновете трябва да ви заровят в дън земя.Тази година ЦСКА ще остане на 5 позиция и то само заради вас.Всичко се разбра още с изгонването на Радуканов и всички добри играчи.