Бандата отива във Висла, Платини в Китай

09:16
Бандата отива във Висла, Платини в Китай
Разпродажбата в ЦСКА продължава. Дойде ред за трансфер на Мишел Платини, за който отдавна се разбра, че няма бъдеще на "Българска армия". Вчера изпълнителният директор на "червените" Венцислав Живков призна, че има запитване за бразилеца. Интересът към него идва от Китай.

"Ще се разделим с Платини, стига офертата да устройва нас и самия играч", каза Живков.

В следващите дни на "Армията" чакат конкретно предложение.
Шефовете на ЦСКА обаче няма да му мислят много, тъй като се мъчат по всякакъв начин да се отърват от чепатия бразилец, който им скъса нервите в последните месеци.

Висла Краков пък готви сочна оферта за Иван Бандаловски. Поляците търсят спешно десен защитник, а националът на ЦСКА е №1 в трансферния им списък.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mahaha
17.01.2012 21:31

Разпродавай,заличавай освободи България от мизерните боклуци.Закрий Цецка -дари въздух за НАРОДА ни,бъди мъж и той ще те благославя во веки веков.

wasileff
17.01.2012 13:48

Да бе , що не продадат и Мболи, Мораеш , Попов и останалите?????? Без отбор ли , ще сме този сезон, бе? Я се осъзнайте малко и спрете да продавате добрите футболисти

mnooqsno
17.01.2012 11:39

Вчера гледах , че няма да го продават , днеска пък го продават и то на Висла .

linerov65
17.01.2012 10:18

ГЛУПОСТИ НА ТЪРКАЛЕТА ЕТО ИСТИНАТА;-Полският гранд Висла (Краков) проявява сериозен интерес към защитника на ЦСКА Иван Бандаловски, твърди полският сайт krakowsport.pl. Информацията твърди, че клубът, в който играе Цветан Генков, има нужда от десен бек и Бандата е първи избор на спортно-техническия щаб. Скаутът на поляците Едуард Клейдинст е останал впечатлен от футболиста на ЦСКА в мачовете, които е налюдавал и горещо е препоръчал той да бъде привлечен в клуба.

За момента обаче "армейците" нямат намерение а се разделят с Бандаловски през зимата. Това бе обявено на няколко пъти от ръководството на "червените". В клуба разчитат на Бандана, Мораеш и Мболи да бъдат основният гръбнак на отбора през пролетта и да помогнат за спечелването на титлата.

Иначе от ЦСКА са поставили цена в размер на 800 хиляди евро за защитника.

kolio_vg
17.01.2012 09:53

Нали Бандата беше искан от Удинезе и Рома,какво стана ?

aa2
17.01.2012 09:37

Бандата отива във Висла, Платини в Китай, ЦСКА в ''Б'' група заради боклуците в отбора!