Конте: Пропуснахме много шансове рано да убием интригата

09:29
Конте: Пропуснахме много шансове рано да убием интригата
Пропуснахме рано да убием интригата и бяхме наказани, коментира треньорът на Ювентус Антонио Конте след равенството 1:1 с Каляри у дома.

Въпреки че не успя да спечели, "старата госпожа" се изкачи на първа позиция във временното класиране и остана там, след като Интер победи Милан с 1:0.

"Трябва да даваме всичко и да се борим докрай. Мисля, че мачът започна много добре за нас. Поведохме, играехме добър футбол и имахме много шансове да убием интригата. След почивката веднага пуснахме гол и се притеснихме. По-късно заиграхме по-добре, но не можахме да си вкараме положенията. Опитах да вкарам свежест в атака, но ли липсваше завършващият удар. Не съм доволен от резултата. След 18 мача без загуба донякъде е приемливо да завършим наравно с Каляри. Не мисля, че моите момчета подцениха срещата. Това беше добро напомняне за нас, че трябва да се борим за всяка точка от тук до края на сезона", сподели Конте.
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

MANBARJUV
16.01.2012 12:03

Последните 2 мача бяхме просто трагедия и ако не се стегнем, а продължим с тези посредствени представяния ще гледаме титлата през крив макарон!