Звезди подкрепят дебюта на Любо Пенев на \"Армията\"

12:14
Звезди подкрепят дебюта на Любо Пенев на \"Армията\"
Истинско съзвездие от велики футболни личности ще гледа домакинския дебют на новия треньор на шампионите от ЦСКА Любослав Пенев срещу отбора на Сливен 2000. На първия мач на Любо на "Българска армия" ще дойде бившият му съотборник в националния отбор и големия тим на "червените" от втората половина на 80-те години Христо Стоичков. Ицо ще гледа мач на ЦСКА за първи път от две години.

До най-големия български футболист за всички времена ще седне екзекуторът на Франция Емил Костадинов и треньор №1 за миналия век у нас Димитър Пенев. Така атомното нападателно трио на ЦСКА Ицо-Любо-Емо ще се събере на стадиона, от който тръгна към върховете на футболна Европа.

Христо е в България от няколко дни и е заявил пред свои близки, че в събота ще гледа ЦСКА - Сливен от трибуните на "Армията". В ложите на стадиона ще бъде и президентът на "воеводите" Йордан Лечков, друга фундаментална фигура от националния отбор и също бивш играч на "червените".

В същото време се разбра, че ЦСКА почти сигурно няма да подпише нов рекламен договор с мобилния оператор "Вивател". "Червените" преговарят с други две фирми и в началото на април ще бъде ясно коя от тях ще стане генерален спонсор на отбора.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари