Бивш играч на Хъл Сити опитал два пъти да се самоубие

18:08
Бивш играч на Хъл Сити опитал два пъти да се самоубие
Бившият нападател на Хъл Сити Дийн Уиндас призна, че се е опитал да се самоубие този месец, след като се е борил с алкохолната си зависимост и депресията, които са започнали малко след края на кариерата му преди две години.

42-годишният Уиндас, който отбеляза гола през 2008 година, който качи Хъл в Премиършип за първи път от 104-годишната им история е играл и за Брадфорд, и Мидълзбро. Уиндъс, който е на същата възраст като бившия селекционер на Уелс, който се самоуби преди няколко месеца Гари Спийд, раказа пред "The People" всичките си неприятности, които включват развод след 18 години брак, алкохолизъм и финансови проблеми.

"Плачех всеки ден в продължение на две години, откакто се пенсионирах. Отстрани, хората си мислят, че имаме всичко. Аз обаче бях в дупка, от която просто не знаех как да се измъкна. Преди седмица стигнах до дъното и бях решил да сложа край на всичко. Първо взех свръхдоза медикаменти, след като обаче не се получи реших да се обеся. . Чувствах се толкова самотен и си мислех, че няма нищо, за което да живея. Трябва да подредя мислите и живота си. В момента мисля за това. Това е част от терапията ми. Хората си мислят, че съм силен човек, който може да изтърпи всяко предизвикателство, което му предостави живота. Не ме е срам да кажа, че бях готов да сложа край, заради всичко, което ми се струпа. Не успявах да се преборя с депресията", призна бившият футболис.

Уиндас разказа още, че не е могъл да преживее оттеглянето си от футбола и е започнал да пие. Бракът му се е провалил, финансите му са започнали да се стопяват, а когато баща му Джон е починал той просто не е издъражал и е пожелал да сложи край на живота си.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация