Валенсия и Сити преговарят за Давид Вия

11:37
Валенсия и Сити преговарят за Давид Вия
Ръководството на испанския Валенсия обмисля възможността да продаде на Манчестър Сити нападателя Давид Вия, съобщи вице-президентът на клуба Фернандо Гомес.

Според английските медии Гомес се е срещнал с представители на "гражданите", за да обсъдят евентуалния трансфер. И от двата клуба отказа да коментират.

"Засега те не са ни направили някаква конкретна оферта", заяви Гомес.

Миналата седмица от Валенсия обявиха, че най-вероятно ще се наложи да продадат някои от най-добрите си футболисти, за да се справят с финансовите си проблеми. Отборът призна, че няма да може да плаща на играчите си, особено сумите, които дават на Вия и Давид Силва, тъй като голяма част от средствата на клуба отиват за новия стадион.

Вия подписа с Валенсия шестгодишен договор през август, но по всичко личи, че ще се наложи да напусне клуба в края на сезона. Все още не е ясна сумата, която испанците ще пожелаят за звездата си.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

rosen1968
13.03.2009 15:19

Ако Давид Вия наистина отиде в тимът на Манчестър Сити от тях най - накрая може да стане нещо ,а няма да е зле Марк Хюз да спре да купува играчи на пожар от които няма никаква нужда