Ливърпул са кралете на Европа

11:08
Ливърпул са кралете на Европа
Испанският мениджър на Ливърпул Рафаел Бенитес отново нападна наставника на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън като заяви, че мърсисайдци са истинските крале на Европа.

" Ливърпул е най-добрият отбор в Европа през последните пет години", заяви Бенитес.

"Изглежда хората са забравили блестящите представяния, с които достигнахме два финала и един полуфинал от Шампионската лига през последните четири години. Дадоха ми име, което не заслужавам и е абсолютно погрешно. Не съм лигльо, но двубоите с Манчестър Юнайтед и Челси са трудни. Те имат достатъчно пари да подпишат с играчи за повече от 20 милиона паунда и ако някой от тях не е на разположение, те все пак имат още двама-трима, на които да разчитат", допълни испанецът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

gerrardka
15.03.2009 11:16

когато някой треньор направи това което прави Бенитез тогава говорете против него *wink* за 3 год имаме 2 финала и 1 полуфинал в ШЛ *stop* и тази година Ливърпул прави най-силния старт в първенството на Англия колкото и да ви е яд Ливърпул си остава най-добрият отбор в света и най-титулувания всички фенове на Ливърпул , избрали сте правилният отбор за който до викате *smile* *sick* Y.N.W.A

SG_favorit_
14.03.2009 19:09

...щом Рафа Бенитес има "много силни футболисти" значи и той е много-добрият треньор-логично, нали?!?
Честита Победа на Мърсисайдци

charpaka
14.03.2009 11:52

Хора незнам какво мислите, но този Бенитез е бати тъпука. От колкото години е в Ливърпул устата му е по-голяма от действията му. Супер кретен според мен, който просто притежава много силни футболисти. Нищо не съм видял от него като треньор освен да хленчи. Хем знае, че всяка година започва с претенциите и накрая какво ??? Остава с празна торба. За него винаги Ливърпул са най-силни и незнам си какви. Къде са МАН Ю и БАРСА в този случай ??
Те са хегемоните в световния футбол. Дори МАН Ю са крачка напред като вземем предвид последните няколко годинки и моментрното дередже на отбора. Бори се на няколко фронта и е на супер добри позиции. УСПЕХ МАН Ю!
БЕНИТЕЗ да си ходи!

berbo17
14.03.2009 11:31

Тоя пък клоун какво иска. Не си гледа смешното отборче което вече е на 7 точки след първия па и се фука. *evil*