Жозе измисли нов специален метод за тактически указания

10:53
Жозе измисли нов специален метод за тактически указания
Бележката, която Жозе Моуриньо даде на Пепе в края на мача между Майорка и Реал Мадрид (1:2), съдържала тактически указания, разкри португалският специалист.

"Белия балет" изигра слабо първо полувреме, но след почивката успя да обърне двубоя с голове на Игуаин и Кайехон. Интересното в случая е, че треньорът на "кралския клуб" е приготвил листчето с инструкции още преди тимът му да поведе 5 минути преди края. 

"Бях приготвил тази бележка за всеки случай, тъй като не бяхме балансирани в опита си да вкараме нов гол. На нея пишеше, че Кайехон трябва да се върне като десен бек, а Бензема да премине в дясно на халфовата линия", обясни Моуриньо.

Подобен необичаен начин за тактически указания е запазена марка на Специалния. През 2010-а в мача от Шампионската лига срещу Аякс, Жозе измисли цяла верижна схема. Резервният вратар Йержи Дудек подшушна на титуляра Икер Касияс заръките на Моуриньо – Шаби Алонсо и Серхио Рамос трябва да бъдат изгонени, за да изчистят картоните си преди фазата на елиминациите. Тогава всички замесени в заверата, бяха санкционирани. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Addicted92
15.01.2012 19:06

Реал Мадрид не е отбор , той е съвкупност от индивидуални играчи , Барса доказва , че дори отбора , който притежава най-добрия вратар в света , най-добрия мениджър за миналата година , може би най-добрия футболист - Кристиано Роналдо .. не са достатъчно да бъдеш най-добрия ..
Барселона е дисциплиниран отбор , отбор който се забавлява на терена и играе като едно цяло , докато индивидуалните изяви на Роналдо пречат на отбора в повечето случай , Роналдо е наслада за окото , но не е полезен за отбора си като Лео Меси , Лео е играча за голямите дербита .. Той е неизменна фигура на терена , способен да обърне развоя на мача .. или накратко казано Човека за големите мачове ..
Какво прави Роналдо ?
Блести срещу Майорка , Реал Бетис и други ламави отбори , но в Ел Класико Меси и компания показват , как се играе футбол ..
Разбира се , Меси нямаше да е същия ако зад него не са Шави и Иниеста , но задачата на Меси е да преудолява противника и да бележи , Шави и Иниеста за длъжни да го захранват с пасове в дълбочина , Меси върши останалото ..
Просто в момента Барселона е класическия отбор на 21 век ,
Един ден Реал ще победи Барса , и то ще бъде с много голове ..
Понеже балерините събират , събират .. и на един път ще изригнат като вулкан ..
Аз обаче не мисля ,че ще бъде скоро ..
И все пак не забравяйте ,че всяка история си има своя край ..
Ще видим кога ще дойде края на великата Барса ..
В момента те са отбора който определя стандарта на световния футбол !

mumata
15.01.2012 15:47

нали знаете че и миналата година пак имаше бележки

elbarca
15.01.2012 13:35

бележки *lol**lol**lol тва беше поредния чек за съдията супер голям смешник е тоя моу

KrisPK
15.01.2012 14:29

айде стига си писал тъпи коментари,знаем колко си "умен"

Notlike
15.01.2012 11:49

Ей тоя ми е любимеца от Реал - просто това момче се радва на играта. Не манекени, не прехвалени звезди, а млади лъвове - дано стане голям играч *smile*

BornToHate
15.01.2012 11:46

Това показва за поред път колко е велик този човек. Всички видяхме как Кайеха си правеше каквото пожелае на бека и колко много време загуби в заключителните минути.

much0s
15.01.2012 11:24

Уинър пак объркаха имената .. [@link http://bg.wikipedia.org/wiki/]%D0%96%D0%BE%D0%B7%D0%B5_%D0%9C%D0%BE%D1%83%D1%80%D0%B8%D0%BD%D1%8C%D0%BE