Моуриньо не е удрял фен на Юнайтед, на Острова почва разследване

09:55
Моуриньо не е удрял фен на Юнайтед, на Острова почва разследване
Жозе Моуриньо не е удрял привърженик на Манчестър Юнайтед, съобщиха в официално изявление ръководителите на Интер.

Фен на "червените дяволи" се оплака в полицията, че португалецът се засилил към него и го ударил в лицето след края на осминафиналната среща в Шампионската лига. Според "нерадзурите", Моуриньо не се е забърквал в никакви инциденти след двубоя.

"Cлед края на мача най-напред Жозе Моуриньо се яви на пресконференцията. След това даваше индивидуални интервюта за медиите, подписваше автографи и следеше изпълнението на дузпите на мача между Рома и Арсенал по телевизията, а след това влезе в стаята на Сър Алекс Фъргюсън и лично го поздрави. След това той направи анализ на срещата за клубния канал на Интер и слезе в съблекалнята, а оттам се качи в автобуса на отбора, който беше паркиран непосредствено до вратата", детайлно съобщават от италианския гранд.

От Манчестър Юнайтед съобщиха, че знаят за обвинението на техен привърженик, но отказаха коментар по темата. Според медиите на Острова, фенът на "червените дяволи" е крещял в лицето на Моуриньо "Отивате си в къщи, отивате си в къщи!" Официалното разследване по случая на британската полиция започва днес.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация