Петев: Ще опитаме да привлечем още един-двама класни футболисти

16:27
Петев: Ще опитаме да привлечем още един-двама класни футболисти
"Ще се опитаме да привлечем едно-две класни попълнения до края на трансферния прозорец", съобщи наставникът на Лудогорец Ивайло Петев.

Лидерите в шампионата са на подготвителен лагер в Сандански. Петев сподели, че е доволен от свършеното до този момент.

"До момента всичко върви по план, условията за работа са добри и това, което бяхме запланували за първата седмица като работа, го свършихме. Футболистите са здрави, с изключение на Мишо Александров, който получи спазъм в адуктора и от два дни не тренира, но уверението на доктора е, че от понеделник той ще тренира на 100 процента с отбора", сподели Петев пред "gong.bg".

"Да, възможно е да дойдат нови попълнения. Докато затвори трансферния прозорец, вече споменах, ще се опитаме да привлечем едно-две класни попълнения. За момента не сме ги взели, но очаквам в близко бъдеще те да станат част от нашия отбор. Колкото до играчите, с които ще се разделим, тук до десетина дни ще бъдат продадени и ще разберете на кои отбори. Тези играчи не тренират, те са на индивидуален план, работим те да бъдат продадени, има оферти за тях и от България и от чужбина", добави наставникът.

"Имахме 1-2 футболисти с наднормени килограми преди началото на подготовката, но изследванията показаха едни добри резултати", уточни Петев. "Контролите вече ги обявихме, няма промяна, най-много да има още една контрола на лагера в Анталия. Всички футболисти тренират на 100 процента и се влагат максимално в заниманията. Доволен съм".

"Концентрирал съм се върху работата си, но дойде момент и да обявим какви са целите ни. И Левски, и ЦСКА, и Литекс, и Черноморец винаги играят за най-голямото отличие. На нас всеки един мач ще ни е труден, защото всеки един ще играе срещу нас, за да вземе нещо, но ние ще се постараем да вземем всеки един мач, който ни предстои", завърши Ивайло Петев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация