Рибери: Искам Левандовски в Байерн, а не Гьотце

14:02
Рибери: Искам Левандовски в Байерн, а не Гьотце
Роберт Левандовски би бил много по-добро попълнение за Байерн Мюнхен от звездата на Борусия Дортмунд Марио Гьотце, обяви крилото на баварците Франк Рибери.

Гьотце е свързван постоянно с тима от стадион "Алианц Арена", а президентът на Байерн Ули Хьонес обяви наскоро, че в тима ще пристигне ново попълнение за сериозна сума.

Рибери обаче заяви днес за "Шпорт Билд": "Лично за мен, Левандовски е по-ценен от Гьотце".

Френският национал допълни: "Той е страхотен играч! Гледайте мач на Борусия Дортмунд и ще видите, че точно той хваща окото. Гьотце е по-централен играч, няма широчина в играта си. Левандовски обаче е страхотен нападател".

Полският национал има 12 гола през този сезон за шампиона на Германия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

lpsoldier
12.01.2012 20:17

Хумелс в Байерн никога няма да се върне... поне така каза той, така че го забравете...

svilen_tomov
12.01.2012 11:27

Забравете за Хумелс, Съботич...трябва голяма цифра да извадите да тях. Михаел Цорк си е научил урока.

8510
12.01.2012 16:38

Щом казваш забравяме за Хумелс,явно ти си по-навътре в нещата.

schw31nst31ger
11.01.2012 20:08

Еми може би е прав , защото Гьотце несимнено е голям талант , но още няма достатъчно опит за отбор като Байерн , а относно позицията централен нападател в Байерн не смятам за нужно да я дискусирам , защото имаме 3 нападатели (като не броим Олич , защото вече е изпята песен) , а и се водят спекулации , че сме искали Бербатов ... Според мен точно в момента нямаме нужда от кой-знае какви трансфери , защото имаме страхотни футболисти с много опит и са добре сработени един с друг , просто ще ни трябва малко повечко късмет .

NikolayK
12.01.2012 00:35

Прав си ,не ни трябват офанзивни играчи. Ако ще харчим пари за трансфери ,то трябва да са предназначени за защитници. Баерн в близкото минало винаги е изпитвал проблеми в защита. Имам доста добри варианти за защитници от бундеслигата .Ще се радвам ,ако Хюмелс ,Суботич или Хьоведес пристигнат в Мюнхен !