Шеридън: Не исках да се връщам в ЦСКА

11:12
Шеридън: Не исках да се връщам в ЦСКА
"Лесно реших да остана в Сейнт Джонстън", сподели нападателят на ЦСКА Килиън Шеридън, който удължи наема си в шотландския тим до лятото.

Футболистът, който се утвърди в новия си тим, е щастлив да изкара пълен сезон само в един отбор. Той вкара 4 попадения в 13 срещи за шотландския елитен отбор и бе съвсем доволен наскоро да удължи наема си до края на сезона от българския ЦСКА. Шеридън е доволен и отново да е здрав след травмата в подколянното сухожилие, която го извади от игра за над месец.

"Радвам се да съм възстановен и оставам тук до края на сезона. Контузията ме върна малко назад, но сега просто искам да съм здрав до края на сезона", сподели за "Сън" дългучът.

"Мениджърът показа вяра в мен и се надявам да се отблагодаря на него и клуба с голове през втората част от сезона. Винаги съм искал да остана тук. Това бе лесно решение за мен. Установих се и ще бъде хубаво за мен да изкарам сезон с един отбор след няколко наема. Това ще се случи за първи път от няколко години", добави ирландският футболист.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Gopcho
11.01.2012 11:53

Те и те не са искали, като гледам *joking*