Интер проваля трансфера на Тевес в Милан

11:58
Интер проваля трансфера на Тевес в Милан
Интер е на път да провали трансфера на Карлос Тевес в Милан, след като собственикът на "нерадзурите" Масимо Морати обяви, че има сериозни намерения да доведе нападателя в своя тим.

Както е известно, Милан и Интер отдавна си правят мръсно, когато става въпрос за трансфери, и изглежда и този случай ще е доказателство за тази теза.

Тевес договори личните си условия с "росонерите", но до сделка още не се стигнало, тъй като Манчестър Сити не иска да пусне играча под наем, а от Милан не искат да се обвържат с това да са длъжни да купят Карлитос през лятото.

"Получихме информация за това как стоят нещата с Тевес. Казаха ни, че ще е ок да действаме и да опитаме да го вземем в Интер. Сериозен съм, в нашия клуб има място за Карлос. До края на януари има още 20 дни. Не е нужно да казвам, че съм оптимистично настроен, а да успея да финализирам тази сделка", заяви Морати.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

jamski
10.01.2012 15:07

Ми като не искат да го купят някой друг ще го вземе дали ще е Интер няма значение грешката си в ръководството на Милан не другаде

half_wolf
10.01.2012 14:56

Тоя ревльо да са маха в тъпата си родина, нали много рева за нея, но чак като почна джоба му да се пълни ....... незаслужава да играе в никои голям отбор, неблагодарен цървул!!!!!!!!!!

FaNaTiKa
10.01.2012 12:43

много ме е яд за Тевес, адски неблагодарен отбор са Ман Сити и в частност Манчини. Тевес беше най-голямата фигура в отбора в най-трудния момент, когато Сити се опитваше да набира скорост и беше тръгнал да става голям отбор, сега безспорно е с многото трансфери на големи футболисти, но малко преди това Тевес бе лидера на отбора, капитана и голмайстора на отбора за сезона, за първия сезон в който отбора влезе в ШЛ .. и какво, заличиха го от състава, взеха му капитанската ленда и от лидер се превърна във фигура, която си взима заплатата от 250 к паунда, но той има нужда да играе и за това се опълчи, може би и той не е прав, импулсивна реакция .. не отиде да загрява, но трябваше ли да го заличат от състава, ОК глобиха го с много пари, над милион паунда, но трябваше да го изслушат, трябваше и да му простят, всеки върши грешки .. а те вече си имат добри футболисти и отбор и си позволиха да го заличат от състава, защото могат и без него, а преди това му падаха на колене и му целуваха краката и фенове и Манчини, и за един миг всичко се промени .. правят карикатури на Тевес, които ги дупчат и ги късат (гледал съм на стадиона на Сити), Итихад Сдейдиъм ли се казваше, прекръстиха го .. да не са араби, отбор който съществува от толкова години и си има име, еми да прекръстят и името на отбора. Радвам се, че има отбори, като Сити, които практикуват красив и зрелищен футбол, разполагат с толкова кадърни и добри футболисти, но не се радвам че са създадени буквално ИЗКУСТВЕНО с финансова инжекция, във всеки отбор се влагат пари, но постепенно, и те в началото не направиха 20 трансфера, тъй като нямаше и кой да отиде при тях, но дадоха 32,75 милиона за жалкар, като Рибиньо, който игра 1 сезон .. те са на супер голяма загуба за сега, Ок влагат пари, но заличиха един голям играч, като Тевес, не знам колко му остава да договора, но дано си тръгне без пари .. 25 милиона п дадоха за него, заличиха Адебайор и за него бяха дали 25 милиона п и други играчи заличиха .. днес те боготворят, а утре те ненавиждат, така не могат да бъдат големи

TheoWalcott14
10.01.2012 19:25

мн си прав.