Литекс урежда рефера Георгиев за \"Плейбой\", намеква че е гей!

14:16
Литекс урежда рефера Георгиев за \"Плейбой\", намеква че е гей!
Официалният сайт на Литекс Ловеч се подигра с международния съдия Цветан Георгиев като публикува доста шокиращо съобщение със заглавие "Наглостта няма граници!".

В него, ловешкият клуб за пореден път изразява недоволството си от ръководената от рефера среща срещу Славия София, която домакините загубиха с 0:1. Предлагаме ви, пълния текст на съобщението от сайта на Литекс Ловеч.

Наглостта няма граници!
Обещаваме на красавеца Георгиев, че ще съдействаме да се появи на корицата на мъжкия „Плейбой”. Предполагаме, че „хубавеца” не е изпълнил норматива само по права линия, а може би на левия завой е наваксал изоставането. Съжаляваме, че българската киноиндустрия не е във форма, за да покаже новият Брат Пит – зализан, самовлюбен, намазан и много нагъл. Но красотата ще спаси света!

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

leketoo
12.03.2009 18:47

Мъриньо, кво става бе? Европеецо! То тези Литекс голяма излагация голяма работа. Селски пръчки, гледах мача и твърдя, че съдията свири много добре. Никакви претенции не могат да имат хасковския "специалист" и екипа му. Шампиона е

bradata63
12.03.2009 17:24

Крайно време е клубните ръководства да замълчат един път за винаги!!!!Съдийството беше перфектно за нашите стандарти-а играта,която показват и за албанските стандарти е зле!

razorblade
12.03.2009 16:45

Литекс, като едно съвсем ново и твърде младо явление в българския футбол, явно още не е изживял комплекса на "7-те годинки" и се държи като наакано пишлеме, на което са му откраднали детската играчка.Докато бе съвсем "малко" наакано бебе , тате Гриша му "купи" два големи подаръка от големия цветен магазин колкото да го залъже. Лошо само ,че детето май си помисли ,че е богомазано и избрано !Да , ама не е ! Няма как да станеш Величина в Бг футбол на място, на което това е невъзможно - малко провинциално градче, което пълни с голям зор 1/3 от стадиона си дори на евромачове.Отбора ти да е съставен от наемници, които играят САМО за пари и не им пука за емблемата.
Съдията в случая и е най-малкия им проблем...Големия е,че са мъртвородено подобие на футболен гранд, заченато от болните амбции на един бивш борец, който се опитва да се докаже в спорт, който му е непонятен. Проблем е, но надали някога ще го осъзнаят !
САМО БОТЕВ ПЛОВДИВ !

beto
12.03.2009 15:50

lubo_309 едва ли ми липсва информация.И не виждам какво толкоз по различно казваш от мен?Разликата е само в по индиректното ми изразяване.И обърни внимание, че в статията се цитира официалният сайт на Литекс а не просто някакъв си фен сайт.А разликата между двете е голяма.Защото официалният сайт се контролира от ръководството на клуба а не от агитката *stop* Те пък ловчанлии и агитка нямат *joking*

lubo_309
12.03.2009 15:00

въпреки, че сте експерти и двамата показвате в коментарите си, че ви липсва информация за бг футбола от преди 10-15 години. литекс тогава станаха шампиони със над 20 уговорени мача всеки сезон. или поне това съм чул от хора, които са доста навътре в нашия футбол. така че тогава много добре се видя до къде могат да стигнат в европа!!! а и това, че някои от вас като прочетат, че фенсайтът казал нещо за съдията и нъкъде не е посочено, че това е цитат, се замислям от къде футболен стигна до извода, че това е мнението на мъри?

beto
12.03.2009 14:39

Тия от Литекс що не спрат да се излагат вече!С това си поведение показват само едно нещо.Че не са свикнали на безпристрастни съдии.От което пък следва мисълта, че има нещо много гнило в успехите на тима в предишните сезони.Но вместо да плюят , по добре е да си седнат на усраните дупета и да помислят, каква би им била ползата от едно поръчково съдийство.Защото , като излязат в Европа /ако изобщо стигнат до там/ ще трябва да разчитат само на себе си.И резултатите тогава ще са катострофални! *smile*

Futbulfen
12.03.2009 14:22

Е тва е смешна работа .. мойто уважение към Мъри заради работата му в Левски ама тва е смях.Всички идяха колко добре свири Георгиев мача и колко некадърен беше Литекс пред гола - кой им е крив?! Цяла пролет ли ше се "наслаждаваме" на гафовете на Литекс .. все още никой не е забравил ,че се отмени първия кръг ,въпреки че времето беше характерно за Юни *sick*