"Трамваят ме блъсна нарочно"

16:36
"Трамваят ме блъсна нарочно"
Старши треньорът на Шахтьор (Донецк) Мирча Луческу не изключва възможността катастрофата , в която той попадна в Букурещ, да не е била случайност, информира БТА.

Такова мнение той изказа за първи път в интервю, което днес беше публикувано от вестник Газета Спортурилор. По неговото мнение, ватманът на трамвайната машина спокойно е могъл да избегне сблъсък.

"Видях трамвая десетки метри напред и мислех, че той ще намали скоростта си. Да ме прости Господ, но мисля, че той искаше да ме блъсне", подчерта треньорът на Шахтьор.

По углавното дело, което е възбудила полицията в Румъния, треньорът на украинския шампион е застрашен да остане без книжка за следващите шест месеца. Снощи Луческу, на който бяха счупени седем ребра и наранен бял дроб, беше успешно опериран в Университетската клиника в Букурещ.

Операцията беше наблюдавана през цялото време на томограф и премина успешно. Тя се наложи, за да бъде отстранена слуз от плевралната половина, която е повредена от счупените ребра, обясни Каталин Кърстою, представител на болницата.

Самият Луческу вече се чувства по-добре и веднага започна да говори за футбол и за целите си с украинския първенец. След края на операцията той беше посетен в болницата от собственика на Шахтьор Ринат Ахметов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари