БАТЕ не са изгонили Пиетробон, аз го връщам

14:01
БАТЕ не са изгонили Пиетробон, аз го връщам
Новият старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев заяви, че Херман Пиетробон се връща утре в София, където спортно-техническия щаб на "червените" ще прецени дали го поиска в клуба.

"Не БАТЕ Борисов го гонят, а аз го връщам. Нямах възможност да преценя какви са качествата му в контроли. Утре Херман е в София и в понеделник вече е на мое разположение. Ако е читав футболист ще ми трябва", заяви треньорът на ЦСКА.

Любослав Пенев каза, че приема получаването на жълти картони, ако неговите футболисти извършват груби нарушения и не би оправдал отбора си със съдии и противници. Наставникът на "червените" добави, че се надява на подкрепа от феновете за мача със Сливен.

"Това е отборът, който ни победи миналия сезон. Утре на разбора ще запозная футболистите със слабите и силните страни на противника. Вече няма да експериментираме по време на мачове. Сега трябва да се реваншираме. Надявам се стадионът да бъде пълен. Тук се чувствам отлично - като у дома си", заяви Пенев. Той добави, че с Йордан Лечков не са се чували, но се надява да се видят на стадиона.

"Може да изпием по едно кафе и да поговорим. Ние сме приятели, но на терена защитаваме различни клубни цветове", допълни още Пенев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Futbulfen
12.03.2009 16:55

Чичовото се мисли за треньор *joking* .. еми поне тва е безплатно

pappi
12.03.2009 14:08

*lol* Той го връщал *lol* Смях голям.....Пиетробон да не е луд да се върне тук,ако там са го харесали *wonder* *joking* Чичовото май ще събира "неоценени" таланти