Конте: Матри не бива да се притеснява от Бориело

12:11
Конте: Матри не бива да се притеснява от Бориело
"Мачът с Лече няма да е лесен, но трябва да победим на всяка цена”, сподели треньорът на Ювентус Антонио Конте преди гостуването на "Виа Дел Маре".

Наставникът на "старата госпожа" каза още, че таранът Алесандро Матри не бива да се притеснява от трансфера на Марко Бориело. Двамата ще бъдат конкуренти за място в центъра на атаката.

"Мачът с Лече няма да е лесен, но трябва да победим на всяка цена. Постигнахме много до момента, но сега идва трудната част да останем на върха. Винаги е по-трудно да задържиш доброто си представяне и да продължиш да побеждаваш", коментира Конте.

"Алесандро трябва да бъде спокоен. Той прави силен сезон и има моето доверие. Привлякохме Марко, защото той също ще ни бъде от полза, но сега само от него зависи дали ще си спечели титулярно място в тима", каза още треньорът на Юве.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

vrajev
08.01.2012 14:36

по добре да има от колкото да няма контузиите са част от играта миналата година си сърбаха супата тази година се застраховат *smile*

kolio_vg
08.01.2012 13:18

Много нападатели станаха тука Дел Пиеро,Матри,Бориело,Куяларела,Вучинич какво ще ги правят не знам

ForzaJuve29
08.01.2012 13:23

Двама играят и 3-ма резерви.

ForzaJuve29
08.01.2012 12:22

Привлякохме Марко, защото той също ще ни бъде от полза, но сега само от него зависи дали ще си спечели титулярно място в тима!
Браво на Мистъра набързо преземи дървото което се виждаше с ключова роля в Юве!