Венгер: Не загубихме вяра до края, Спалети: Горди сме, направихме и невъзможното

08:03
Венгер: Не загубихме вяра до края, Спалети: Горди сме, направихме и невъзможното
Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер бе щастлив от факта, че неговият отбор не е загубил вярата си дори при рулетката на дузпите, която в крайна сметка прати "топчиите" на четвъртфинал.

"Много съм щастлив, че показахме манталитет, защото всички ни критикуват в това отношение. В началото бяхме нервни, но после заиграхме по-добре. При дузпите пропуснахме първата и точно тогава не спряхме дя вярваме в себе си, затова и успяхме. Но ние продължаваме напред, както и останалите три английски клуба, които са в Лигата. Трябва да сме горди, че за втора поредна година и четирите английски отбора стигат до четвъртфиналите. Бях притеснен, че тази вечер един от тях може да отпадне и това щяхме да сме ние", коментира Венгер.

Треньорът на Рома Лучано Спалети сподели, че е горд със своя отбор, който напуска Шампионската лига с гордо вдигната глава.

"След всичко, което видяха хората, имаме повод за гордост. Превъзмогнахме почти невъзможни проблеми. Контузии преди мача и наказания, както и излизането на наши ключови футболисти. И въпреки това спечелихме, до последно имахме шанс да се класираме. Напускаме Шампионската лига с гордо вдигната глава. Бяхме подготвени и за дузпи, неслучайно пуснах Монтела в последната минута от продълженията. Мъчно ми е и заради великолепните ни фенове, но няма какво да се направи, освен да открием грешките си и догодина да не ги повтаряме", заяви разочарованият Спалети.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

arsen
12.03.2009 21:44

да.в тази игра ти трябва и късмет.Той бе с нас снощи.Манчо доста ще се изпоти с Арсенал ако се паднем заедно.Справка-последните няколко мача помежду им

NightStars
12.03.2009 17:35

късметлийският Арсенал продължи .. Дано ви се падне Манчо да ви напълни кошницата с голове *joking*