Петев: Титлата е единствената цел пред Лудогорец

18:26
Петев: Титлата е единствената цел пред Лудогорец
"Единствената цел пред нас е шампионската титла, няма да се задоволим само с добро представяне в първенството", обяви наставникът на Лудогорец Ивайло Петев при представянето на новите попълнения на тима.

През есента ръководството на отбора от Разград твърдеше, че основната цел на тима е да играе добре и да радва публиката в града, но днес "орлите" обявиха много по-сериозни амбиции. "Целта пред нас е шампионската титла, а не само добро представяне и класиране за Лига Европа. Това ще е целта пред Лудогорец не само през следващите шест месеца, но и всяка година. Обявяваме тези амбиции на базата на това, което показахме през есенния полусезон", заяви Петев. "Ще продължим да работим по същия начин и ще се справим с тежкото бреме. Готови сме за всякакви удари, ако има такива", допълни наставникът на Лудогорец.

На пресконференция днес бяха представени новите попълнения Теро Мантула, Радек Петр, Виктор Тиаго де Фрейтас Фернандес - Витиня и младият български вратар Георги Аргилашки. "Тези момчета ще вдигнат много конкуренцията в отбора. Селекцията ни беше и ще продължава да бъде насочена към младежки национали и млади футболисти. Може би ще вземем още 1-2 нови, ако намерим качествени играчи", обясни Петев. Изпълнителният директор на клуба Ангел Петричев разкри, че Тодор Колев, Димо Атанасов и Мирослав Антонов са в трансферната листа и им се търсят нови отбори. "Получихме оферти и за други наши играчи, но ще продаваме само обявените", каза Петричев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари