Сър Алекс: Интер заслужаваха да изравнят, Моуриньо: Нямахме късмет

07:42
Сър Алекс: Интер заслужаваха да изравнят, Моуриньо: Нямахме късмет
Сър Алекс Фъргюсън отдаде заслуженото на Интер, като сподели, че "нерадзурите" са имали шанс да изравнят резултата и да накажат Юнайтед за грешките им. Тимът на Димитър Бербатов спечели с 2:0 осминафиналния мач реванш и се класира за следващата фаза. Мениджърът на "червените дяволи" сподели още, че доброто начало на неговия отбор по никакъв начин не е предвещавало последвалите проблеми и пропуски в защита.

"Започнахме блестящо и си помислих, че това е от онези дни, в които всичко се получава и ще вкараме много голове. Тогава изненадващо дойдоха грешните пасове и недоразуменията в защита. Интер заслужаваше да изравни преди почивката. Те играха на максимума и направиха всичко, за да се класират, но не успяха. Хубавото е, че използвахме опита си в подобни двубои. Сигурен съм, че в следващия кръг ще играем още по-добре", сподели Фъргюсън.

Треньорът на Интер Жосе Моуриньо бе тъжен от отпадането и сподели, че очаква нови медийни атаки в Италия. Според португалеца малко късмет не е достигнал на неговия тим да продължи напред.

"В големите мачове е нужен и късмет, а днес той не беше на наша страна. Не съм ядосан, а само тъжен. Знам, че сега всички в Италия ще злорадстват, но не ме интересува. Остава ни битката за Скудетото, което трябва да спечелим задължително. Няма съмнение, че ще продължим да преследваме и Шампионската лига, но по трудния начин. Отборът ни ще се обиграва, ще помъдрява и в един момент ще е готов да триумфира", обясни философски Моуриньо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

SG_favorit_
15.03.2009 15:26

Може Манчестър да са по-добрите, но в този мач Интер играха много по-добре от тях... За съжаление нямаха късмет!

rumenn
12.03.2009 09:05

юнаитед този пьт се отарваха но те винаги са били наи-добрите