Кой ще купят и кой ще продадат грандовете в Серия А през януари?

23:43
Кой ще купят и кой ще продадат грандовете в Серия А през януари?
3 - Интер

След като в началото на сезона Интер се тътреше в дъното на Серия А, след серия от измъчени победи с по 1:0 хората на Клаудио Раниери стигнаха до петото място преди Коледа и гледат с оптимизъм към предстоящите мачове.

Раниери в последно време започна да подрежда тима си в схема 4-4-2, което кара пресата на Ботуша да предполага, че специалистът вече се готви за живот след напускането на Уесли Снайдер.

Предполага се, че Масимо Морати иска да продаде холандския плеймейкър в Англия и с парите от трансфера да подсили тима с двама или трима млади флангови футболисти, като се очаква част от тях да бъдат взети от Южна Америка.

Също така в Интер се надяват да развият талантите на Кастаниос и Рики Алварес, които показаха голям потенциал през есенния полусезон.

Честите контузии на Валтер Самуел, Лусио и Андрея Ранокия също така са подтикнали "нерадзурите" да търсят и нов централен защитник.

Очаква се до десети януари в тима да дойде Жуан от Рома. Също така е много възможно вратарят Емилиано Вивиано да бъде даден под наем в някой от по-малките отбори в Серия А. "Нерадзурите" притежават 50% от правата на Юрай Кучка от Дженоа и може да се опитат да го откупят още през зимата, макар че това е по-малко вероятно.

Едно е сигурно, Масимо Морати има намерение да затегне коланите в клуба откъм трансфери, тъй като Интер е един от големите отбори с най-лош финансов баланс и това може да доведе неприятности, когато в сила влязат правилата за финансов феърплей във футбола.

Назад към номер 2                                                         Напред към номер 4

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bionik
06.01.2012 22:36

не съм сигурен но мисля че става въпрос за Жуан от бразилския Интернационал които е доста млад,мисля около 19-20 години а не Жуан от Рома които е значително по дърт,но може и да греша