Скандал между Марадона и Рикелме

11:53
Скандал между Марадона и Рикелме
Плеймейкърът Хуан Роман Рикелме напусна националният отбор на Аржентина за втори път в рамките на три години, като обвини селекционерът Диего Армандо Марадона за това решение.

"За мен националният отбор е вече история", заяви бившият играч на испанските Барселона и Виляреал.

"Ще гледам Световното първенство по телевизията. Просто не споделяме едни и същи етически кодове, докато той е треньор на националния отбор няма как да работим заедно", допълни още футболистът.

Енигматичният Рикелме първоначално се оттегли през 2006 година след Световното първенство в Германия, но няма и година по-късно се завърна.

Коментарите на Марадона по повод случилото се бяха: "Тъжен съм, че Рикелме не иска да играе в моя отбор, но няма да роня сълзи заради това", заяви легендата на аржентинския футбол. Рикелме има 50 мача с националния тим и 17 гола.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

FLY_I
25.03.2009 18:06

Жалко,Рикелме е много добър,дори един от най-добрите.

Gardjone
17.03.2009 16:46

Хуан Роман Рикелме-това е един от футболистите които няма да могат да се състезават за родината си по време на Световното първенство,вярно че е далеч но отсега трябва да се вземат мерки и този футболист да не се оставя настрана а да може да покаже неговите качества които притежава,а те не са малко,знаеме всички какъф брилянтен футболист беше докато се състезаваше за БАРСА и не само там тои се раздава навсякъде където играе,така че неможе с лека ръка да кажем РИКЕЛМЕ няма да играе за Аржентина,защо защото не се разбира с Марадона,ще е голяма загуба за всички да можем да го гледам на световното първенство как се състезава за своят клуб.Той два пъти напуска националният тим така че съм сигорен че ще се изгладят взаимотношенията помежду им и той ще се завърне в националният тим.