Фил Джоунс: Отпуснахме се и Блекбърн ни наказа

13:52
Фил Джоунс: Отпуснахме се и Блекбърн ни наказа
Отпуснахме се, Блекбърн ни наказа и заслужено спечели трите точки, коментира защитникът на Манчестър Юнайтед Фил Джоунс, който е бивш футболист на Роувърс.

"Бяхме много бавни, допускахме грешки и заслужено паднахме. И това се случва на рождения ден на сър Алекс. Огромно разочарование. Имаме много контузени играчи, но това не е извинение за загубата. Просто не бяхме достатъчно добри. Трябва да забравим случилото се и отново да се върнем на победния път. Върнахме един гол, после още един и вероятно си помислихме, че ще спечелим. Отпуснахме се и те ни наказаха. Знаех си, че ще бъде труден мач. Блекбърн дойде адски мотивиран и заслужено се поздрави с трите точки", каза Джоунс.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

cesc4barca
01.01.2012 15:25

Щеше да е хубаво да бият и бербатов да стане герой ама ..

Addicted92
01.01.2012 19:39

Да , би било страхотно да направеше отново един хетрик и да спечелим мача , както преди стана герой в мача с Ливърпуул .. Но все пак и Ман Сити се издъниха което малко ме успокоява .. Очаквах Сити и Челси да направят Х , а те паднаха .. е , и от нашите се очакваше лесна победа , но УВИИ ! Не винаги се получава както ние го искаме ..