Арсенал прати Фримпонг на "Молиню"

10:13
Арсенал прати Фримпонг на "Молиню"
Халфът на Арсенал Емануел Фримпонг ще доиграе сезона под наем в Уулвърхямптън.

18-годишният полузащитник е един от най-големите таланти на "топчиите", но все още не е готов за титулярно място на "Емирейтс".

Със сигурност при "вълците" младият футболист ще получава повече шансове, като не е изключено да се превърне в твърд титуляр.

Астън Вила също искаха да вземат Фримпонг, но в крайна сметка Уулвс надделяха.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

MarouaneChamakh
01.01.2012 12:19

Дано се развие,както и Уилшър.Дефанзивни халфове не ни трябват за много години напред,ако задържим сегашните разбира се.Имаме Сонг,Фримпонг,Диаби и Коклен,като всички могат да играят на няколко позиции.Около Фримпонг се говори най-много,но Коклен играе,като почти завършен играч и може да се справя поне на 3 позиции без проблем.Вчера срещу КПР,като влезе ляв бек,имах чувството,че цял живот е играл на тази позиция.Да не забравяме,че има и още няколко момчета от академията,които ако имат късмет също ще пробият в състава.

rooney_fen_256
01.01.2012 11:22

Това е много добре за Арсенал и Фримпонг. Точно по такъв начин ще натрупа опит, като отиде в отбор борещ се за оцеляване. Същото направиха и Уилшър, Клевърли, Уелбек и Уокър (за тези футболисти се сещам в момента) и сега са титуляри в отборите си. *smile*

ManUnitedfan07
01.01.2012 10:40

Жалко, сега няма кой да бие Насри в тунела *joking* Макар че не се съмнявам, може пак да има тупа-лупа *joking*