Хидинк: На моменти губехме концентрация, Раниери: Голът им преди почивката ни шокира

08:32
Хидинк: На моменти губехме концентрация, Раниери: Голът им преди почивката ни шокира
Треньорът на Ювентус Клаудио Раниери сподели, че при Гуус Хидинк Челси е друг отбор. Ако Сколари беше останал, шансовете ни щяха да бъдат по-големи, коментира още наставникът на "бианконерите".

"Не вкарахме гол в Лондон преди две седмици и трябваше да не допуснем попадения в нашата врата днес. Това срещу тим като Челси е много трудно постижимо. Изравнителният гол в добавеното време на първото полувреме бе наистина голям шок за нас. Ако първата част беше завършила 1:0, щеше да е друго. Изгубихме Недвед и лявата част на нападението ни отслабна. Момчетата направиха всичко, което можеха. Ние напускаме турнира с високо вдигната глава. Истината е, че Челси се преобрази откакто Хидинк смени Сколари. С Големия Фил имахме повече шансове да продължим на четвъртфиналите", каза Раниери.

Мениджърът на Челси Гуус Хидинк коментира, че неговият тим е губел концентрация на моменти през първото полувреме, но след почивката е контролирал мача.

"През първото полувреме имаше отделни моменти, в които концентрацията ни бе под необходимото ниво и това ни донесе проблеми, но през втората част мисля, че имахме по-голям контрол върху събитията на терена. Отборът успя да реагира на ситуацията и това е положително. При 1:0 за Ювентус знаехме, че трябва да вкараме гол и реагирахме, същото направихме и при 2:1 за торинци", сподели Хидинк.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация